Přejít na obsah

chrnec

Uživatel
  • Počet příspěvků

    46
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 106
  • Rok výroby
    1997

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Ponikla
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

chrnec's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. chrnec

    Cena prace pri vymene chladice ?

    Díky všem za info, sám to dělat radši nebudu - v Krkonoších kvůli sněhu ani nezajedu k dílně u baráku
  2. chrnec

    Cena prace pri vymene chladice ?

    OK406: stranky badisaka to je tenhle eshop ? http://eshop.autorozvody.cz/cz/dir/1-1/1/1/1301VT Valeo classic za 1 111.13 CZK s DPH to neni špatná cena.. až nato že výdej dědina Holice a me by se hodila Praha.. Charlie: originální chladič na p 106 stojí na autokelly asi 9000,- Jinak to co psal Vena je asi nejrozumnejsi pohled na vec i kdyz se mi to moc nelibi.. Radsi bych zaplatil víc za tu práci, prostě bych ocenil férový jednání a ne že mě udělaj o 100% na ceně dílu z blbýho autokelly.
  3. chrnec

    Cena prace pri vymene chladice ?

    Což mě přivádí k otázce jestli může být ten samý díl za 1040 z noname eshopu v horší kvalitě než z autokelly za 1800 Moje zkušenost je že i když jsem si koupil dle vin a oem spojkovou sadu prez nekoho tady na foru s ujistenim ze to bude sedet tak pak volal servisák že ložisko z té sady má špatnej rozměr a musel ho přiobjednat..
  4. chrnec

    Cena prace pri vymene chladice ?

    Takže než například NRF nebo VALEO za cca 1200 czk se vyplatí to DENSO nebo ACI za 1800 ?
  5. chrnec

    Cena prace pri vymene chladice ?

    Stib To: Rozhodně sem tě nechtěl nijak urazit a cenim si toho, že se vůbec podíváš co sem to sem poslal Nicméně hnedka nazacatku sem postnul odkaz kde je ten díl (jestli je to opravdu ten správnej vhodnej) za 1042 Kč (hledanim pres heureku) a ani v tom Autokelly po slevě ani v AsParts není levnější. Tak se prostě ptám.. Jestli tyhle obchody nejsou třeba na foru doporučované z důvodu bezproblémové reklamace nebo tak něco ? Jinak jestli to cejtim správně tak když už byste si to nedělali celý sami doma v dílně tak byste se nesr*li se schanenim dílu a rovnou byste to poslali do servisu ?
  6. chrnec

    Cena prace pri vymene chladice ?

    Ahoj, jakej smysl maji posledni dva prispevky ?
  7. chrnec

    Cena prace pri vymene chladice ?

    Díky za info No pekárna kterou mám od Pražského bytu nedaleko se k tomu staví tak, že nadšená rozhodně není, nicméně po připočtení 20-30% k hodinové sazbě to upečou.. Jinak na vesnici (jestli to ještě počká) budou rádi že minipekárna nestojí V autokelly mají nejlevnější chladič za 1 936 Kč - většinou se dostane aspoň 20% sleva tak cca 1546. Moje cena 1046, takže i kdyby si k hodinové sazbě připočetli 300,- tak se to vyplatí.. No a spíš jen tak ze zvědavosti, doporučili byste výměnu svépomocí laikovi bez garáže?
  8. Zdravíčko, prosim Vás nemáte někdo zkušenost jak dlouho zhruba trvá vyměnit chladič na peugeot 106 II 1.5D ? Resp. kolik to tak zhruba stojí ? Nejlépe si ho koupim sám, protože nechci podporovat šílený přirážky autoservisů. Kdyz by nekdo pomohl zkontrolovat správnej výběr bylo by to super prosim prosim Dle VIN prez servicebox jsem nasel OEM originalniho chladice: 1301VT. Bohužel zobrazení normočasů je placené, nemá někdo přístup ? Takže bych koupil nejspíš tenhle: http://www.prodejdilu.cz/cs/nahradni-dily/nrf-chladic-chlazeni-motoru-509502
  9. radek: až půjdu zachvili okolo na pivo tak se podívám jestli to tam někde je.. šalina jo ? Ještě prosimvas pomůžete mi identifikovat co chrání tenhle plastovej kryt kterej sem utrhnul ze zadního podbehu - strana blíž le konci auta ? Jestli to chce sehnat nahradu..
  10. Díky všem za odp. Mám takovej pocit ze když se to auto někdy po mileniu dostalo do CR tak se to u zápisu moc neresilo, atak se trochu bojím ze tam nemusí být nejlepší rozměry kol atp. Ve VTP je 2x tohle: 5.0B 13 FH 4.20; 165/70 r13 79 T Napadá mě jestli ty vhodný parametry nejdou zjistit třeba nějak přes servicebox dle vin ? Pro konkrétní kolo se to jmenuje typovej list a dodávají to někteří výrobci s novými disky.. zapsat nějaká starší kola je z nás dle diskuzi asi docela sranda, cr celkem kocourkov viz příspěvky jak si lidi museli dělat razítka z brambbory nebo ukecat obyčejného prodejce z Renaultu at sesmoli něco o otestování a podepíše....
  11. co je to et ? zagooglim ale i tak jinak diky, večer vyfotim auto zezadu a uvidíte podle mě nejsou vůbec do a disky se použily ty co na nich byli ojeté letni, když se nane v pneuservisu dívali tak říkali ze asi už jsou taky vybrouseny že nebyli originální tak třeba jsou vážně moc siroke určené pro jiné auto... mam koupené 4 použité disky 4x108 r13 jenže ty mají o milimetr menší středovou díru což se z inzeratu jaksi nepoznalo a ani by mě to nenapadlo... v pneuservisu radili tu díru zvětšit - vybrousit - čím aby to bylo všude stejne ? ozzy prosimte a jak se testuje vůle ramen když zvednu auto ? jinak bych si chtěl do technicaku připsat i naka jina kola, nemáte někdo přehled kde sehnat naky oficiální lejstro jaká všechna tam můžou být ? 106, 1997
  12. vizuálně to zezadu nevypadá.. ale nojo achjo díky
  13. Koupil sem nove zimní pneu 165/70 r13 polaris a po nazuti začalo něco pískat - zadní gumy o něco dřou vnitřní stranou a už je to na nich i vidět.. Je to jedinej rozměr kterej mam v technicaku. Nenapadá vás pls o co, proč a co s tim ? Napadlo mě jestli by sedalo přidat pod kola nejake podložky aby se posunulo kousek od auta.. myslím ze by stačil i milimetr.. je to proveditelny?
  14. chrnec

    Klepání od kol při zataceni

    Pánové děkuju moc za reakce, když by to bylo těma šroubama na kolech tak by to bylo fajn... ale myslíte že by to přestalo klepat když člověk sešlápne spojku ? Každopádně až to půjde tak dám vědět jestli něco odhalilo zvedlé kolo.
×
×
  • Vytvořit...