Přejít na obsah

Macin

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

Vše od uživatele Macin

  1. Macin

    problé s otáčkoměrem

    ano kilometry se načítají
  2. Dobrý den,vždycky, když mi otáčky překročí 3000, otáčkoměr přestane fungovat. Po vypnutí motoru a opětovném nastartování otáčkoměr jede normálně. Prostě v těch 3000 ot/min jako když utne. Co by to mohlo být? Díky. [upravil dne 10.6.12 20:21 od Macin]
  3. Macin

    problém s čerpadlem

    nemám hdi, je to 2,1 td
  4. Macin

    problém s čerpadlem

    jde o malé nedorozumění, ono se jedné o vstřikovací čerpadlo, které vypadá, že končí
  5. Macin

    problém s čerpadlem

    Zajímalo by mě, na kolik taková legrace vyjde. Bude to muset dělat servis, sám to nesvedu. Jak jsem se dočetl, bude nutné vyměnit i vstřikovače a potrubí.
  6. Mám problém podle všeho s čerpadlem.Občas v něm zarachotí a motor brzdí, jako by nešlo palivo. Trvá to jen sekundu nebo dvě. někdy to udělá několikrát za den a jindy je pokoj dost dlouho. A ještě ke všmu začalo auto hrozně dýmit. Světlounce modrý kouř a hustý jak za lokomotivou a děsně smrdí. Za mnou není nic vidět. Pak to třeba po 20 km přestane a je klid. Ale motor má při tom zvuk a výkon víceméně normální. Pokud jsem v těch mrazech vyjížděl z garáže byl klid. Pokaždé to začalo kouřit po pár stech metrech když jsem stál přes noc venku. Poradí někdo co s tím? Díky moc.
  7. Macin

    rychlostní čidlo 406 TD 2,1

    zdravím, ne km se samozřejmě nenačítají
  8. dobrý den, neví někdo jak se dá proměřit funkčnost snímače rychlosti? Mám dva a než tam některý dám, chci mít jistotu. Tachometr se vždy rozběhne tak po 5 až 15 km a pak jde normálně. Do prvního vypnutí zapalování. Pak se to opakuje.Budíky jsem měl venku, případné stuďáky jsem nechal zkontrolovat, propojovací trny jsem přihnul. Díky za pomoc.
  9. Macin

    ventilátory chlazení

    teplotní čidlo tam je, když ho odpojím, ventilátory se roztočí.
  10. Macin

    Řídící modul ventilátoru

    tak pardon, já měl na mysli ventilátor chladiče
  11. Mám čelní airbagy.Po nastartování auta mi po pár sekundách zhasne jejich kontrolka. To je v pořádku. Jenomže ona se někdy za jízdy rozbliká. Nepravidelně. Někdy celý den nic a jindy co chvíli. Když zastavím a vypnu klíček a znovu nastartuji zase zhasne. A vůbec, jde airbagy u 406ky nějak deaktivovat? Díky.
  12. Čím to je, že mi občas problikává při sešlápnutí pedálu kontrolka ABS? Díky.
  13. Macin

    Řídící modul ventilátoru

    zrovna včera jsem se na to ptal v servisu a prý je v prostoru pod bateríí zespodu zpod auta. musí se oddělat plastový kryt
  14. Jak poznám, že ventilátory chlazení fungují. Někdy v koloně v kopci jde teplota až na hranici povoleného rozsahu. Naštestí zatím kopec vždy skončil včas.Dřív to nedělalo. Když při zapnutém zapalování odpojím konektor z čidla, vrtule se roztočí. Při jaké teplotě mají se vlastně zapínat? Děkuji.
×
×
  • Vytvořit...