Přejít na obsah

jajumbo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

Věci klubové

  • Rok výroby
    2001

Profilové informace

  • Město
    Bystré
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

jajumbo's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. jajumbo

    406 nejede tak jak má

    Nevím kde jste přišli na to, že se do tohoto peugeota dával filtr pevných částic. V servise mě přišli na to že mám zasviněný katalizátor a ten to dělal. Takže auto je v pohodě po vyčištění katalizátoru za pár korun! Zkuste taky tuto možnost..
  2. jajumbo

    406 nejede tak jak má

    Tento motor má 80kw. Přesně jak píšeš. 1 v pohodě, 2 v pohodě, ale 3 už nechce jet (hlavně do kopce, ale i tak nemá odpich) FAP filtr tam ještě asi bude, ale co s ním.. Díval jsem se že je docela drahý.
  3. Zdravím Vás všechny. Mám takový dotaz. Můj peugeot 406, 2.0 HDi, rok výroby 2001, najeto cca 215000km poslední dobou nechce táhnout. Když jedu do nějakého většího kopce tak mám co dělat abych vyjel. Dříve to šlo na 3 rych. stupeň úplně v pohodě, ale teď jsem rád když to utáhne 2. rychl. stupeň. Občas tento problém není a auto táhne úplně normálně. Když to přestane táhnout tak se rozsvítí kontrolka na palubovce motoru. Měl jsem to několikrát na diagnostice, ale pokaždé nic diagnostika neukázala. Už jsem z toho docela naštvaný a tady zkouším o pomoc. Kdyby jste kdokoliv měl nějaký stejný problém a věděl co s tím tak se prosím ozvěte. Díky moc, Jirka
×
×
  • Vytvořit...