Přejít na obsah

zdenikc

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

zdenikc's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. zdenikc

    zaskobrtnuti motoru p206

    Dle mých informací 206 vyrobené v roce 2006 mají mít problém se SW v řídících jednotkách. Celkem mne zaráží, že o tomto problému Peugeot věděl a i přesto vesele dál auto s tímto problémem prodával. Bohužel se mi tento kousek podařilo taky koupit.
  2. zdenikc

    kolísání volnoběžných otáček

    Pro upřesnění - tento problém nemám se starším autem (auto vyrobeno v roce 2006 a provozováno od dubna). Servis se dost dlouo vrtal se škrtící klapkou a dalším nastovováním motoru - výsledkem byla prázdná nádrž a auto s přetrvávajícím problémem. Zmíněné servisy: AutoQualt Choustníkovo Hradiště (skvělé rady garančního technika) a PP Auto Třebíč. Přeji hodně úspěchů.
  3. zdenikc

    kolísání volnoběžných otáček

    Podle Peugeotu se jedná o chybu v SW řídící jednotky - údajně o této chybě firma věděla a i přesto auta s touto závadou prodávaly. Řeším obdobný problém cca 6měsíců - přesněji řečeno od zakoupení nového vozu. Musím říci, že se značkovým servisem mám dost špatné zkušenosti - při prním pokusu o reklamaci jsem byl vyhozen (nesvítí diagnostika, tak žádný problém není). Druhý servis se v tom šťoural cca 2měsíce bez valného výsledku. Po jistých zásazích na motoru (zkoušení) je motor hlučnější a ozývá se cvakání. Na závěr jedna perlička od servisního technika, který má na starosti garanční opravy: \"Měli jsme tady ještě jednoho pána s tímto problémem a ten jej vyřešil tak, že auto prodal do bazaru a koupil si nové, tak zapřemýšlej te nad tímto způsobem řešením i vy.\" Celkem dobré řešení, ne? Možná i díky autorizovanému servisu jsem přišel i o záruku.
  4. zdenikc

    zaskobrtnuti motoru p206

    Myslíš cukání při rozjíždění? Mě to taky cuká (po aktualizaci SW o trošku méně) - je zcela jedno, zda-li studené nebo zahřáté - na rychlostní stupeň 1 a 2. Jinak na volnoběh to trošku s autíčkem cukne - mám pocit, že motor má nějak nepravidelný chod a čas od času má chutě chcípnout, následně si vytáhne otáčky nad 1000 a opět pomalé ustalování na volnoběh - je to normální s tím pomalým ustalováním? S volnoběhem mi pohne i sešlápnutí a puštění spojky - nějak mě to přestává můj rozum brát (u jiných aut jsem se s tím nesetkal). Jedna perlička - při poklesu volnoběhu pod jistou hranici při brždění to jaksi přestalo několikrát brzdit (dle servisu to je zcela normální a mám se naučit jezdit .
  5. zdenikc

    zaskobrtnuti motoru p206

    Pokud ti to dělá jen občas, tak buď rád - s 206 mám stejný problém, který se ovšem objevuje mnohem častěji - řešeno v servisech (údajně má pomoci nový SW pro řídící jednotku) - nový SW nahrán v pondělí, ale zlepšení neshledávám (nepravidelný chod motoru) - špatně drží volnoběh, např. při sepnutí ventilátoru na chladiči se rozkolísají +-200. Takže asi další reklamace. Rada - navštívit servis a popsat problém, snad budeš mít větší štěstí.
×
×
  • Vytvořit...