Přejít na obsah

tichpe

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

Vše od uživatele tichpe

  1. tichpe

    Měrka oleje

    Nad novou jsem přemýšlel, ale jelikož si rád dělám nějaké vychytávečky sám, tak jsem se rozhodl si ji vyrobit a doladit. Originál je originál, ale udělat si svoji ozdobnou je něco jiného.....
  2. Potřeboval bych od vás pomoc. Zalomil jsem si plast na měrce oleje a potřebuju to nějak přidělat. To už si vymyslím jak, jen mě zajímá jaký ponor to má. Jedná se o 1.4 z roku 1993. Potřeboval bych tedy od někoho jaká je vzdálenost od konce který je v oleji až po ten plastík ( to přesazení o které se zastaví ). Děkuji mnohokrát :-)
  3. tichpe

    Spínací skříňka

    Tak to je škoda že se ti to pořád někam otáčí, mě to naštestí drží v druhé poloze velmi dobře, takže jsem se rozhodl pro jiný krok a skříňku nebudu vůbec měnit. Třeba by to mohlo jít i tobě, vem od skříňky kabely na startování a předělej si to na tlačítko, je to nejjednoduší řešení a vyjde tě to na 45 Kč a trocha nervů s vyřezáváním tlačítka do nějakého plastu. A ještě to bude mít efekt závodního auta :-D , jen sedneš zapneš klíček a tlačítkem si nastartuješ :-). Takhle to vyřeším a nemusím utrácet zbytečně peníze když funkčnost to mít bude.
  4. tichpe

    Spínací skříňka

    Měl jsem stejný problém, bohužel ta oprava toho pérka není vůbec jednoduchá a většinou při rozebírání té kovové srandy se tam polámou další dvě packy atd... Lepší řešení je spínací skříňku odpojit, koupit na aukru novou za 500 KC a mít pak jeden klíč na dvěře a druhý na start vozu.
×
×
  • Vytvořit...