Přejít na obsah

pepicek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

pepicek's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. pepicek

    zahucani pri 2500 ot./min.

    Mam benzin 1,6 r.v.2002. Zitra pod to vlezu a uvidim. Diky za snahu
  2. Nevim kde mi to hodilo muj predesli dotaz, ale pro jistotu se zeptam jeste jednou. Nevim si rady s takovym pazvukem pri cca. 2500 ot./min. Jde mi to jako kdyby pod nohama a nevim ci to dela motor, nebo vyfuk, nebo co to muze byt... Pri mensich nebo vyssich tockach to nedela. Jinak auticko jede fajn i v servisu mi rekli, ze je vsechno o.k. Kdyby mi nekdo vedel poradit, budu moc rad. Diky a cafte
  3. Ahojte, mám taký malý problém s autorádiom. Kúpil som 307,r.v.2002 s origoš autorádiom Clarion na CD s výstupom na PC a dialkové ovládanie s páčkou pod volantom. Rádio hraje ako víno, všetko funguje až na CD. Keď sa snažím ho dostať do rádia, narazím na dva cuplíky a koniec. Mal som rádio aj vonku rozobrané a neviem si rady. Je tam taký hliníkový plech s dvomi západkami a cez ten sa neviem dostať. Ak mi viete niekto poradiť čo mám robiť budem rád. P.S.: Ak tam dám iné rádio na diaľkové, bude mi to fungovať aj na PC a ovládanie pod volantom ? Díky moc.
  4. Ahojte, mám taký malý problém s autorádiom. Kúpil som 307,r.v.2002 s origoš autorádiom Clarion na CD s výstupom na PC a dialkové ovládanie s páčkou pod volantom. Rádio hraje ako víno, všetko funguje až na CD. Keď sa snažím ho dostať do rádia, narazím na dva cuplíky a koniec. Mal som rádio aj vonku rozobrané a neviem si rady. Je tam taký hliníkový plech s dvomi západkami a cez ten sa neviem dostať. Ak mi viete niekto poradiť čo mám robiť budem rád. P.S.: Ak tam dám iné rádio na diaľkové, bude mi to fungovať aj na PC a ovládanie pod volantom ? Díky moc.
×
×
  • Vytvořit...