Přejít na obsah

LuboBo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

Věci klubové

  • Rok výroby
    2001

Profilové informace

  • Město
    Nedožery
  • Stát
    Slovenská republika

LuboBo's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Ja som musel rozobrat obmedzovac otvorenia dveri, aby som mohol pretiahnut kabel cez prechodku. Nic tazke, len jedna skrutka a dvere sa dali otvorit pekne do 90 stupnoveho uhla. Pozor kadial budes tahat kabel! Ja som uz namontoval aj druhu stranu, ale svietila len do prveho stiahnutia okna. Uz zrejme tusis kam mierim. Kabel som umiestnil tak blbo, ze pri stiahnuti okna, okno odtrhlo z toho projektoru kabel! No co, som sikovny........ Aspon som objednal dalsi, krajsi projektor. Inak musim uznat, ze predajca na ebay nekecal a skutocne je to asi vyrabane nemeckou technologiou z USA komponentov. Vo vnutri bola vysoko kvalitna znackova led dioda CREE o vykone az 3Watti, kvalitne komponenty a vysoko kvalitny plosny spoj. Normalne odtrhlo 2 kusky z plosneho spoja! namiesto toho, aby vytrhlo len kabel, tak kvalitne to bolo zaspajkovane. Aj puzdro bolo vyrobene z kvalitneho hlinikoveho puzdra nafarbene nejakou extremne odolnou farbou. Ked som to puzdro otvaral kliestami, na puzdre nebol ani skrabancek,tak odolna farba to je. Len si treba davat pozor od koho sa kupuje. Su aj kvalitne projektory, rovnako ako aj cinske smejdy z cinskymi smejd led diodami a komponentmi.
  2. Zapajal som to na stropne svetlo. Urcite by bolo jednoduchsie na dverovy spinac, alebo v tom zvazku kablov co ide do dveri by sa nasla nejaka \"stava\" ale ja som chcel, aby sa to ovladalo sucastne zo stropnym svetlom. Napojenie na stropne svetlo ma tu vyhodu, ze ked otvorim dialkovym auto, rozsvieti sa automaticky sropne svetlo a tym padom ked sa otvoria dvere uz svieti toto logo.
  3. Cez vikend som svojej 206 cc doprial mensiu pozornost. Zatial je to len na strane spolujazdca, ale cez vikend ak bude cas dorobim to aj na vodicovu stranu. Svietivost je uplne perfektna a silna. Cez den to samozrejme neosvetluje priestor pod dverami, ale v noci aj na osvetlenom parkovisku to svieti silno a perfektne. Toto osvetlenie je zalozene na principe LED projektoru. Zatial dodavam len tri foto, ale ked budem mat osvetlenie hotove pofotim viacej zaberov. Foto na suchej ceste bez blesku Foto na suchej ceste z bleskom Foto na zasnezenej ceste z bleskom
×
×
  • Vytvořit...