Přejít na obsah

Krejca

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

Krejca's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Krejca

    Rozvody P205D

    super, diky moc. No ja si to pocmaral protoze to delam uplne poprvy a pro jistotu sem si to oznacil abych mel jistotu. Jen k ty napinaci kladce je desne mizernej pristup a ja vubec nevim kde jaky srouby sou a cim ji odehnout. Nemam predstavu. Proto sem myslel ze by nekdo mohl mit naky foto. No pujdu to jeste prozkoumat a treba na to prijdu.
  2. Krejca

    Rozvody P205D

    Diky za pomoc, ale to co potrebuji tam neni. Jde mi o funkci napinaci kladky primo u 205D, jak to tam funguje a jak se nastavuje. Ale jeste jednou diky.
  3. Krejca

    Rozvody P205D

    pripadne nemel byste nekdo odkaz na nejakou instruktazni fotku? Nemuzu nikde nic najit.
  4. Ahoj. Mel bych prosbu. Odesla mi vodni pumpa, tak sem vsechno rozebral, zajistil kola rozvodu, vse si oznacil fixou jak na kolech tak na remenu (podle toho bych pak chtel nasadit novej remen) ale kdyz sem remen svlikal tak byl hodne naplej. Je tam kladka s napinakem, je to nakej valecek co cuci jakoby z bloku a opira se o vystupek z ty kladky. No ale i kdyz je volnej tak s nim nejde nijak pohnout, mel sem za to ze ta pruzina pujde alespon trochu stlacit nebo bude pruzit. Nevite jak ten system vlastne funguje? Jak mam postupovat pri nasazovani noveho remenu aby byl spravne napnuty? Diky moc za radu.
  5. Krejca

    lozisko v tehlici na 205....vule?

    Tak je to opraveny, dotahnul sem to poslapovou metodou a v pohode bez vule. Dekuju za pomoc Jinak sem vedel ze to lozisko ma uvnitr dva krouzky a kdyby nebyly spojeny tak tam ten vakl jasne bude, ale nebylo mi jasny jaktoze tam je kdyz je uvnitr narazenej ten naboj (tisicihran)?? A navic kdyz pritahnu poloosu tak stahnu jenom ten naboj....no....ted uz je jasny ze to tam funguje jinak a asi bych to musel videt nakresleny abych to pochopil Hlavne ze uz to nehuci.....ted jak je ticho vylezly dalsi pazvuky tak je o zabavu postarano.
  6. Krejca

    lozisko v tehlici na 205....vule?

    Ten clovek co sem to od nej kupoval (mozna je to nekdo z vas rikal ze tu tehlici schovaval jenom kuli dobrymu lozisku, tak proto se na to ptam ze mi ta vule prijde divna. O to jestli bude hucet mi ani tak nejde jako aby nemelo takovej vakl cely kolo. Zkusim to tedy dotahnout jak rikate. Diky vsem za rady
  7. Krejca

    lozisko v tehlici na 205....vule?

    to bohuzel nemam, ale mas pravdu. Pokusim se to nejak vyzkouset. Slo mi hlavne o to jestli je ta vule normalni nebo ne. Jinak dekuju za radu.
  8. Ahoj. Mel bych dotazek. Problem s hucici poloosou sem vyresil vymenou za novou (repas??) a zjistil sem za huci lozisko v kole, naj 10tis km po vymene v servisu, rikam si asi to byl smejd nebo ho vymlatila spatna poloosa. Musim vymenit i praskou tehlici, tak sem ji sehnal i s loziskem ktery je prej dobry, ale ma takovej vakl. Je to vlastne tehlice, v ni lozisko a v lozisku ten stred jak se do nej strka poloosa a nahoru dava kotouc, no a kdyz za to chytnu tak je tam citelna vule na tom lozisku. Zajimalo by me jestli to je normalni a tim jak to dotahnu na poloosu tak to zmizi a nebo je lozisko v haji a melo by bejt absolutne bez vule. Chci si usetrit zbytecnou montaz a demontaz. Diky moc za rady.
  9. Krejca

    Huceni predni napravy 205D

    Diky vsem za rady. S tim olejem se polepsim a koupim ten jak rikate. Myslel sem ze do tehle starejch prevodovek staci obyc prevodak. Jinak, huci to kdyz jedu jak s kvaltem tak bez, jakoby lozisko v kole co se porad otaci, zesili to pri tahu do kopce. Je asi fakt ze by ten kloub mel jit volne a tohle lupani muze bejt pricinou. Do volantu to cejtit neni ale jak sem ho mel rozdelanej tak to bylo hodne znat. Asi teda kloub, jen sem byl zvedavej jestli se s tim uz nekdo setkal. Diky moc jeste jednou.
  10. znacky z depozitu vydaj i bez STK, staci jen povinne ruceni....znacky sice na auto das, ale stejnak musis na STKcko na podvalu.
  11. Ahoj. Mam velikou prosbu, uz si s tim vazne nevim rady. Mam nova loziska v kolech, o vikendu sem vymenil lozisko na dlouhe poloose a porad neco huci, jakoby z prave strany. Nemam tuseni jaky zvuky vydava spatnej homokloub, ale mel prasklou manzetu a byl docela vyschlej. Bylo zvlastni ze zustaval vyset jakoby v rovny poloze, kdyz sem za nej vzal tak sem s nim musel jakoby skubnout aby se ohnul. Poradne sem ho promazal a castecne rozchodil. Nevim jestli to muze bejt pricinou toho hluku. Je to hlavne v rychlosti nad 50km/h a zvysuje se to s tahem motoru, treba do kopce. Jde mi o to jestli dat dvojku za novou poloosu s tim ze to bud bude ono a nebo to dam zbytecne a muze to bejt spis prevodovka. Jeste me napadly zadni loziska, ale nevim jak moc se to kastli prenasi dopredu. A jeste jedna malickost, daval sem novej olej do prevodovky mogula trans90 a prijde mi ze studena prevodovka hur radi a aby me to v zime uplne nevypeklo. Nevite prosim jakej je doporucenej olej? Predem dik moc za kazdou radu. PS: Kdyby mel nekdo na prodej nebo pujceni za poplatek jakoukoli dlouhou poloosu, starou, vyklechtanou....jen abych zjistil jestli se tim to huceni zmeni a mohl s klidnym svedomim koupit novou, byl bych moc vdecnej.
×
×
  • Vytvořit...