Přejít na obsah

Luk3

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

Věci klubové

  • Rok výroby
    2005

Profilové informace

  • Město
    Rousínov
  • Stát
    Česká republika

Luk3's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Děkuji za rady zkusím tu baterku a pak kdyžtak zajedu ke známýmu na diagnostku ;-)
  2. hmmm zajímavé a docela logické :-( Jen už je mám jednou všecky měněné :-(
  3. Zdravím, mám malý problém s autem z ničeho nic, když nastartuju mi začne na displeji u tachometru vyskakovat červené P několikrát to pípne a auto se samo zamče aniž bych se rozjel. Zároveň s tím mi vyskakuje kontrolka chyby ESP/ABS vůbec nechápu co s tím může být :-( S autem jsem nic nedělal akorát týden před tím než mi to začalo takhle blbnout jsem vyměnil letní kola za zimní. Nikdy před tím mi tohle nedělalo netuší někdo co s tím může být? Předem děkuji za rady
  4. Luk3

    výměna plynové vzpěry SW

    Mnohokrát děkuji za odpovědi :-)
  5. Luk3

    výměna plynové vzpěry SW

    Dobrý den, mám peugeota 407 SW rok výroby 2004 a potřebuji koupit nové plynové vzpěry. Na internetu jsem jich našel spoustu jen jsem si všiml, že snad každý shop udává jinou délku tak si nejsem úplně jistý které koupit :-( Tady jsem našel, které se mi i docela líbí cenou tak se chci zeptat zda jsou to ony? http://www.autodily-cardo.cz/nove/zadni-plynova-vzpera-febi-fb-28033-peugeot/ http://www.autodily-cardo.cz/nezarazene/zadni-plynova-vzpera-febi-fb-28034/ Předem děkuji za odpověď :-)
  6. Zdravím peugeoťáky:) Mám takovej malej problém. Známej mi dělal rozvody a odpojil baterku no a při zapojení mi nechce jet rádio zkoušel jsem všechno možný pomačkat a nic no a tak to připojil na svojí diagnostiku (není originál na peugeoty) a při zapojení radio jelo ale po odpojení zase nejelo. A aby toho nebylo málo tak jsme to zkusili přeinstalovat no a po tom mi z palubního počítače zmizeli dvě záložky a to nastavení klimatizace a spotřeby. Takže teď mi displej ukazuje pouze hodiny:( Nevěděl by někdo co s tím případně kdyby tu byla nějaký dobrá duše z Brna a okolí z peugeoťáckou diagnostikou, která by mě dovedla pomoct?
×
×
  • Vytvořit...