Přejít na obsah

S&I

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

Vše od uživatele S&I

  1. S&I

    Wip Nav Europe 2018-2

    Ďakujem za radu, pomohlo to! FW nahratý. SD s novou navigáciou auto načíta, nájde polohu auta, ale trasu nevyráta, stále pracuje a ...nič. Poradíte ešte, prosím? Ďakujem.
  2. S&I

    Wip Nav Europe 2018-2

    Dík za odpoveď, starý orig. nemám, doterajšie mapy mám stiahnuté na svojej SD, používam ich už 3 roky. Nové sú na original SD karte, nový FW mám stiahnutý a rozbalený na druhej SD. Že by som pri rozbalení, niečo pokazil?
  3. Zdravím. Kúpil som na nete SD kartu s Wip Nav Europe 2018-2 a k tomu aktualizáciu firmwaru R50.03 a nefunguje mi ani jedno. Aktualizácia sa nespustí a navigácia sa tiež nenačíta. Viete mi poradiť, kde môže byť problém? Auto ročník 2011. Vyhodené peniaze, alebo niečo robím zle? Ďakujem za odpoveď.
  4. Dobrý deň, chcem sa spýtať, či do 3008 r.v. 2011 existujú mapy Ruska a kde by sa dali zohnať. Aktuálne používam WIP NAV 2017. Ďakujem.
  5. S&I

    WIP NAV

    Dobrý deň, mapy som stiahol, nahral na SD. Navigácia v aute mapu zobrazí aj nájde aktuálnu polohu, ale pri zadaní cieľa stále pracuje a nenájde cestu. Viete mi niekto poradiť, v čom bude problém? Ďakujem vopred za odpoveď.
  6. S&I

    WIP NAV

    Dobrý deň, momentálne používam mapy 2015, chcem sa spýtať, či už je k dispozícii aj novšia verzia a kde by sa dala získať. Ďakujem.
  7. S&I

    Mapy RT4/5 2012/2013

    Dobrý deň, mohol by som Vás poprosiť o radu, ako a kde si aktualizovať WIP NAV pre Peugeot 3008. Mapy sú na SD karte. Zatiaľ sa mi nepodarilo nič nájsť
  8. Dobrý deň, nedokážem sa dostať ku štítku na batérii, akú ma kapacitu. Motor 2HDi. Viete mi poradiť? Ďakujem.
  9. S&I

    Spotreba 2.0 Hdi

    Zdravím, auto sme kúpili minulý rok, najazdených niečo cez 15 000 km. Po prvých 10 tisíc priem. spotreba 5,4, teraz po cca 5 tisíc je 5,3. Jazdíme prevážne dlhé trasy. Ináč mimo maličkostí, s autom úplná spokojnosť. Na naftu nás nalomil predajca, zatiaľ ale neľutujem.
×
×
  • Vytvořit...