Přejít na obsah

mirunka112

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 206
  • Rok výroby
    2001

Profilové informace

  • Město
    Humenne
  • Stát
    Slovenská republika

mirunka112's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. STK uz nevybavim, som v Taliansku, takze jedine nejaky automechanik, co mi pozrie geometriu a takisto aj napravu. Dakujem vam za rady.
  2. dakujem pekne, tak pneumatiky som si uz asi znicila, kedze som medzicasom urobila asi 1500 km....
  3. No praveze auto bolo najprv na STK, tam povedali, ze treba menit nejake gumicky, tak som auto odviezla do servisu (neautorizovaneho), aby sa mi pozreli, co tam treba menit. Geometria nebola urobena. Inac, medzicasom si si citala ine forum, kde som sa dozvedela, ze vibracie moze suvisiet aj s vymenou silentbloku (pokial je tvrdsi, ako ten stary, tak vtedy citit viac tie vibracie a volant lieta). Neviem, ci to je tak....
  4. Dobry den, potrebovala by som poradit od skusenych... Mam 206 1,4 (rok vyroby 2001) a pred tyzdnom som nechala na aute vymenit silentblok motora, tyc stabilizatora a ramena. Odvtedy mam pocit, ze auto nie je vobec stabilne na ceste, volant, ktory bol predtym pevny, teraz lieta (doslova ho musim pevne drzat oboma rukami), okrem toho auto velmi reaguje na kazdy hrbol, jamu na ceste. No a v zatackach akoby vpredu nieco piskalo (pri brzdeni, aj bez brzdenia). Moze to nejako suvisiet s vymenou vyssie spominanych sucastok? Vobec sa nevyznam v autach, takisto sa nemozem obratit na daneho mechanika, co mi robil vymenu, lebo uz som v zahranici. Budem rada, ak ma niekto navedie, v com moze byt problem. Vopred dakujem!
  5. mirunka112

    divny zvuk pri cuvani

    Aj mne to zacalo robit, hned ked zaradim spiatocku a pustam spojku, mam peugeot 206, najazdenych 150.000 km. Vie niekto, co to moze byt?
×
×
  • Vytvořit...