Přejít na obsah

Sodobar

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

Vše od uživatele Sodobar

  1. Sodobar

    Vypínání autorádia

    A proč z toho neudělat klubovou záležitost? Sepíšeme seznam všech věcí, které se nám nelíbí na našich autech. Třeba z nich vypadne nějaká odměna :-)
  2. Sodobar

    Vypínání autorádia

    Že to nepůjde jsem trochu počítal. Nastavení jsem prošel několikrát, dokonce i manuál jsem prolistoval :-) A s pojistkami něco kutit se mi po pravdě moc nechce. Není to otázka život a a smrti, jen je to trochu nekomfortní. Asi napíšu do Francie aby to příště udělali jinak :-)
  3. Zdravím, pořídili jsme si nové rodinné vozítko. První dojmy (najeto 650 km) jsou pozitivní. Ale jedna věc mě docela rozčiluje. Když zastavím a vypnu motor, tak se vypne rádio. Málo kdy se stane, že ihned poté vystoupím a odejdu, proto bych ocenil aby rádio hrálo dál a já ho nemusel zase zapínat. V Oktávce se rádio vypínalo až po vyndání klíčku. To mi přijde ideální. Nešlo by to někde nastavit? A ještě jedna věc se pojí s autorádiem. Když mám spárovaný telefon, tak můžu přehrávat hudbu v něm. Super. Ale nemůžu se dostat do adresářové struktury. Přehrává mi to jen tu desku, kterou mám zrovna otevřenou v hudebním přehrávači. Dělám něco špatně? Díky moc za rady.
×
×
  • Vytvořit...