Přejít na obsah

Fikky

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

Fikky's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Fikky

    Pomalu klesající otáčky P406 Hdi

    Také mám stejný pocit. Změnu jsem pocítil když mi odešla baterka, tak jsem koupil novou a od té doby se ty otáčky vrací pomalu zpět.
  2. Fikky

    prevodovka_motoru_HDI

    Tak přesně takhle se to u mě projevuje taky. Někde jsem slyšel, že to může být setrvačník ...tak nevím [upravil dne 22-8-07 domav] Pánové, mě to ten zvuk dělá taky, ale doposud jsem si myslel, že to bude nějaká prkotina v palubce. Ten zvuk je celkem hlasitý a je slyšet pouze za jízdy se zařazenou rychlostí. Projevuje se od 1200 - 1900 ot. A to jak při pomalém přidávání plynu, tak i samovolným poklesem rychlosti. Když je vyřazeno, tak na volnoběž není slyšet nic. V servise mi odpověděli, že se to bude hledat těžko :-( Co vy na to?
  3. Taky jsem jí hledal, ale opravdu by mě nenapadlo hrabat pod sedačkama. Ten bílý konektor bude pro mě asi stejná zahada jako ty další co jsem v autě našel. Např. konektor neobsazený je k nalezení alespoň u mně nad spolujezdcovými nohy když se rozdělá ten plastový kryt.
  4. Fikky

    Tip na S16 sorry prodáno.....

    Pořád jim na stránkách visí k prodeji.
  5. Fikky

    Mi16 Sahara nejde 1 stupen

    Ahoj, mám asi stejný problém u 306. Když je zapnutá klima, tak to v klidovém stavu zapíná i při 80°C a to ten větřák jede na max až to vrní do volantu - to je normální? Nebo mi tam taky chybí ten 1. stupeň větrání? A bez klimy to zapíná pouze když to přeleze těch 100°C a taky se točí stejně rychle. Jak to má fungovat správně?
  6. Fikky

    aka spotreba na 1,9td?? 405

    no takze ked budem jazdit jak prasa, a dam zabrat turbu, to znamena, svizna jazda, tak by som nemal prekrocit 6,5 mimo mesta, ze? to znamená, že by si neměl překročit 10l/100km
  7. Mrknu tedy na ten palivák, ale stejně si myslím, že tím to nebude. Přeci jen mi to začne blbnout až po zahřádí cca po 30 km.
  8. Mrknu tedy na ten palivák, ale stejně si myslím, že tím to nebude. Přeci jen mi to začne blbnout až po zahřádí cca po 30 km.
  9. takže si myslíš, že já budu mít horší problém? to snad ne...
  10. Pánové dnes mi tohle 306 začala dělat taky. Už jsem v servisu objednaný kvůli špatným ranním startům a taky mají podezdření na čidlo. Dnes zhruba po 30km kdy se teplota motoru dostane k 80C motor začne cukat jakoby tam nešla nafta. Při dobržďování na křižovatku mi to vždy zhaslo. Navíc mám pocit, že auto nejelo tak svižně jako obvykle. Na trojku jsem jel sotva 80. A za jízdy mi taky občas otáčky klesly tak,že motor netáhnul úplně. Buď pomohlo přeřazení a plnej, nebo to chcíplo. Měl si problém taky s výkonem?
  11. Jde o to, že když je motor studený a chci nastartovat, tak otáčky motoru jsou tak 750 bez plynu samozdřejmě. Což vede k zhasnutí motoru. Zatím jediná možnost je: potřebnou dobu dorovnávat otáčky plynovým pedálem Po určité době se otáčky zvýší na optimálních 1000, jako dříve. Ještě před týdnem jsem startoval v pohodě i s klima, teď by mi to chcíplo raz dva. P.S. Ještě se mi taky stalo, že jedu a z ničeho nic mi na volnoběh motor šlapal na 2000 otáček a postupně přidával. Docela mě to vyděsilo. Zhasnul jsem motor a nasrartoval. Od té doby nic. Chystám se k automechanikovi, ale chci vědět, na co se mám připravit. Pažout 306 1.9TD 98
  12. Fikky

    demontáž výplně dveří

    Tak jsem použil hrubší sílu a šlo to. Díky. Jinak účelem bylo zbavit se otravného vrčení při zamykání centrálem. Bohužel, i přes snahu promazání mechanismu, to vrčí.
  13. Fikky

    demontáž výplně dveří

    Si taky myslím, že je to tam na těch čudlech. Jen nechci nic urvat - drží to tam pěkně fest.
  14. Fikky

    demontáž výplně dveří

    Mám úplně stejný problém, ale to u zadních výplní v 5dv. Žádné skryté otvory pro šrouby, až na jeden viditelný - madlo, jsem nenašel.
×
×
  • Vytvořit...