Přejít na obsah

tomigun007

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

O uživateli tomigun007

  • Datum narození 2.11.1995

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 306
  • Rok výroby
    1999

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Cheb
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

tomigun007's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. tomigun007

    Rozměr kol

    Na zimu mám krásný plecháče s novým vzorkem, to se to bude frčet panečku Borbet BS jsou moc pěkné kolesa, škoda jen, že je má každej druhej tuzer na autě :\ Až budu v balíku, určitě si pořídím kola Schmidt Retro Modern Line.
  2. tomigun007

    Rozměr kol

    Nakonec to vypadá, že buď to nastřádám nějáké prašuse na gumy a koupím tyto ráfky http://auto.bazos.cz/inzerat/40221201/Alu-disky-16-4x108-Borbet.php . A nebo budu pokukovat po nějákých jiných kolech... Samozřejmě Borbety, který jsem teď zkoušel kamarádovi vrátím, páč se mi na auto nevejdou a za druhé jsou v dezolátním stavu Kdyby o ně někdo měl zájem, napište SZ. Cena 6k i s pneu. Díky všem za ochotu a rady
  3. tomigun007

    Rozměr kol

    To zní celkem rozumně, ale stejnak bych se měl držet raději při zemi Vidím to na tyto kola : http://auto.bazos.cz/inzerat/40221201/Alu-disky-16-4x108-Borbet.php 7,5 palců zní dobře, 16 disk fajn, jen škoda že na tom nejsou gumy, který stojí 2000kč jedna :\
  4. tomigun007

    Rozměr kol

    K Tatře mám ještě dost daleko Ohledně těch špalků (dorazů) z Fábie 1, na netu jsem našel pouze dorazy na přední nápravu, ale nic na zadní :\ Statickej silentblok ? Absolutně netušim k čemu by tam byl a kam by si ho chtěl napasovat ? Co se ti nelíbí na mých bubnech ? Ona je to stará fotka zhruba rok, teď v létě jsem je natíral na červenou ''brembo'' barvu.
  5. Zdravím chlapci Pežoťácký, pomalu a jistě si začínám přizpůsobovat 306ku ku obrazu svému a naposled jsem tvrdě narazil. Kamarád mi sehnal kola Borbet A v rozměrech 16 palců, pneu 215/40, ET jako blázen a 9.ráfek. Hošan co kola vlastní je měl na Focusu a prej bez problému je tam nasadil. Řekl jsem si, když to jde na šrot jako je Focus, tak na mého Pažouta to půjde jako po másle... Včera jsem si udělal čas a vyzkoušel jedno kolo dát na přední nápravu. Dopadlo to takto : Auto jsem pustil dolů, odbrzdil, odklínoval, ale s autem nešlo pohnout ! Nakonec jsem zjistil, že kolo je ve stavu kov na kov se třemenem a proto s autem nešlo pohnout. Mám 2 možnosti, buď koupit podložky nebo zbrousit třmen. No dobrá, tím případ uzavřen. Další fotky : Pak začal ten správný horor. Přešel jsem na zadní nápravu, sundal původní kolo a snažil se nasadit Borbeta. Bez výsledku, kolo se vždy zaseklo o kus karosérie : Sehnal jsem si podložky a zkoušel si hrát. Při podložce 8mm se s kolem dalo otočit, jenže pohled zezadu auta vypadal katastrofálně : Chci se vás zeptat s jakým rozměrem kol uspěju, aniž bych musel kupovat podložky. Mám rád kola v rozměrech 15-17 palců, velké límce a nízko profilové gumy. Za veškerý odpovědi budu rád, jen se zdržte komentářů jako : ''Ty si blázen'' Stačilo mi to včera od souseda...
  6. tomigun007

    Zadní plato

    Dobře, díky moc za info
  7. Zdravím, chtěl bych si vyšperkovat Peugeota a kazí mi to zadní vyšisované plato. Kamrád mi doporučil, abych to nasprejoval, ale neřekl jaký typem spreje. Když na to vezmu obyč černej sprej, tak ten \'\'koberec\'\' na platu ztvrdne. Chtělo by to sprej, který neztvrdne a zároveň aby lakoval. Za všechny odpovědi budu vděčný.
  8. tomigun007

    Výběr převodovky

    Teda lidi, nečekal jsem takovou hordu odpovědí . Za vaše odpovědi děkuju. Jak to tak vypadá, tak asi pojedu na vrakáč a koupím přesně konkrétní typ převodovky co tam má být .
  9. Zdravím všechny Pežoťáky, Před týdnem jsem si koupil Peugeota 306 1.9D a problém je v tom, že když jsem jel po okrskách, tak auto nejelo víc než 130-140km/h a otáčkoměr byl už skoro v červeném... V papírech je maximální rychlost 160km/h a udivující výkon 50koní. Přitom by tento motor měl mít 50 KW (68 koní)... Když jsem auto kupoval, pán mi říkal, že nedávno měnil převodovku, ale už nezmínil, z jakého auta byla. Pak mi řekl, že když auto kupoval, tak bylo bourané na předek a musel dokoupit motor. Když jsem se zeptal kamaráda, kterej rozumí autům, tak mi řekl, že ta převodovka může být z benzínového auta a proto to nemá takovou maximální rychost, která je v papírech. \'\'Benzíňák\'\' točí vyšší otáčky a má jinou převodovku než \'\'nafťák\'\'. Tak se chci zeptat odborníků (vás), jakou převodovku bych měl zvolit, aby mi auto jelo víc než 160 km/h.
×
×
  • Vytvořit...