Přejít na obsah

roko

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2003

Profilové informace

  • Město
    Lipůvka
  • Stát
    Česká republika

roko's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Loni jsem koupil 307 / HDI 79kW, auto bylo 3 roky staré po prvním majiteli. Najeto 113 tis. km.. První cesta vedla na kontrolu do servisu, kilometry prý snad odpovídají ale píská vám setrvačník. Překvapení č.2 - "Peuegeot je si vědom této chyby a pokud nám to povolí PRAHA tak provedeme výměnu zdarma" a stalo se.. Pouze jsem zakoupil novou sadu spojky(montáž zdarma). Jaký setrvačník namontovali ale nevím
  2. Po zakoupení se z přední nápravy mé 307 ozývaly různé rány a lupání. Následovala výměna tyček stabilizátoru, gumové uložení stabilizátoru a horní uložení tlumičů. Došlo ke zlepšení ale nadále se při přejíždění nerovností a střídání zatáček (levá-pravá) ozývalo drobné cvakání. Nyní po roce odhalil můj mechanik závadu - objímka uložení stabilizátoru je připevněna jedním šroubem a druhá strana je pouze zaháknuta. A zde byl problém. Teď už v auti slyším jen manželku.... [upravil dne 15/8/07 roko]
  3. roko

    Odešli mi vstřikovače HDI

    švára vyrazil do Chorvatska natankoval z "kanistrů" a nedojel. Motor 2HDI nemá rád horší naftu. V četně odtahu zaplatil 70000 Kč. U citronu chtěli za 1 ks. vstřiku 17500 ale přímo ze skladu přes známý za 9500.
  4. roko

    Peugeot 307 SW HDi ide na nudzovy rezim

    Ahoj, podobný problém jsem měl na HDI 2l. . Byl to údajně ucpaný FAP (najeto 114 t. km.), po výměně FAP bylo nutno ještě měnit čidlo který snímá rozdíl tlaku na FAP. Zkus nějak ošidit to čidlo. Jinak v servise PEUGEOT výměna FAP a doplnění aditiv 12 t. kč. , výměna čidla 3500 kč. Jinde se již psalo o vyplachování FAP .
  5. roko

    Spojkový pedál

    Měl jsem stejný problém ,307 sw najeto 113 000 km.. Spojka téměř nešla vyšlápnout, nutno šlapat až na podlahu. Výměna spojky 8 000 Kč. a je to dobrý. Práci mi nepočítali proto že v rámci záruky byl měněn setrvák.
  6. roko

    Klimatizace - vlhký vzduch

    Oprava, autíčko mám sice 4 týdny ale má najeto \"114 000 km.. Po kontrole v servisu mi navrhli výměnu setrváku (v rámci záruky), při té příležitosti doporučili výměnu spojky (šla velmi těžko).Diagnostika motoru signalizovala vadný FAP . Prý jeho životnost končí na 120 000 km..Dále bylo vyměněno čidlo pro FAP. suma : setrvák zdarma, spojka 8 t. , FAP 12 t. a čidlo 3 t. kč.. Zbývá odstranit rány na nápravě (zatáčení = uložení tlumiče horní) a (nerovnosti = stabilizátor). Jinak je to krásný autíčko.
  7. roko

    Klimatizace - vlhký vzduch

    Děkuji, doufám že tu výměnu, podle tak krásného návodu zvládnu.
  8. roko

    Klimatizace - vlhký vzduch

    Je to asi tím že namrzá výměník, po vypnutí se rozpouští . Po vypnutí je potřeba nechat \"vyfoukat\". Mám tentýž problém. 307 sw mám 4 týdny, neporadíš kde je pylový filtr?
×
×
  • Vytvořit...