Přejít na obsah

Renda 406

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    2001

Profilové informace

  • Město
    Ostrov
  • Stát
    Česká republika

Renda 406's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Renda 406

    čidlo tlaku oleje

    po zapnutí klíčku to ukazovalo samé čárky a hláška se objevovala na displeji středového panelu.pravda je že byla anglicky:(.dneska to ukazovalo zase normálně - po zapnutí samá kolečka.měl jsem strach aby to nemělo nějakou blokaci a neodstavilo to auto nastěstí to se týká asi jen novějších vozů.olejnička na přístrojovce nesvítila vůbec tedy jen před nastartováním.asi už je to opravený.
  2. nechal jsem auto s vypnutým motorem stát předkem z prudkého kopce a když jsem startoval tak mi to ukazovalo málo oleje myslel jsem si že olej někam stekl a proto to takhle ukazuje ale po ujetí cca 3km mi začala pípat hláška že mám málo oleje,oleje mám ale dost. hejbal jsem s různými káblíky a na konec se to opravilo ale stejně to neukazuje plný stav a přitom je hladina zároveň s horní ryskou.co s tím?už se mi to stalo podruhé.
  3. Renda 406

    zrychlení 406 hdi 80kw

    něco podobného se stalo kamarádovi na meganu měnil rozvody a nevyměnil klíňák a klíňák se přetrhl namotal se do rozvodů a potkal se mu motor.
  4. Renda 406

    zrychlení 406 hdi 80kw

    dík už jsem to objednal snad budu mít slevu 40% tak uvidím.
  5. Renda 406

    zrychlení 406 hdi 80kw

    auto mám teprve 14 dní má najeto 162 000 a bylo celou dobu servisováno v peugeotu v Lounech a v Praze.První majitel mi ukazoval poslední faktury a snad je to pravda. Teď jsem si měnil klíňák a bohužel jsem zjistil že je nefunkční volnoběžka alternátoru. Nemůže tam být pevná kladka:myslim?Můžu s tím jezdit nebo to chce hned vyměnit? [upravil dne 26/6/11 11:55 Renda 406]
  6. Renda 406

    zrychlení 406 hdi 80kw

    ne spojka je vpořádku,pomalu to zrychluje cca 2000-2200ot a pak to svižně zrychlí ale při podřazování kolem 1500se to chová jako kdyby motor nevěděl co chci.prostě chvilku nic pak se to líně rozjíždí atd.
  7. jedu za autem na 4. 60-70km/h potřebuji předjet, podřadím na 3., prudce přidám plyn a auto nic nedělá pomalu se rozjíždí a pak zrychlí, když přidávám pomalu tak se celkem plynule rozjede.je to normální nebo mám někde hledat chybu a kde? dík
  8. prosím o radu mám 406 hdi 80kw a když se zahřeje motor tak mě něco nepravidelně cvaká z prostoru klíňáku zní to jako by se někde v potubí točil kamínek párkrát to zacvaká pak nic pak třeba jednou pak víckrát a tak pořád dokola.Chtěl jsem sundat klíňák a zatočit kladkama ale nepodařilo se mě to.Povolil jsem napínací kladku ale pořád to bylo dost napnutý a řemen nešel dolů, asi se má povolit ještě něco ale nenašel jsem to.406 máme jako druhé auto hodně jezdím lagunou 1.9dti 72kw a připadá mi že hdi jde pomalu za plynem v nízkých otáčkách když při podřazování prudce přidám tak to má trošku spoždění a je to líný až přes 2000ot to reaguje krásně živě.je to normální?Na životnost dvouhmotňáku je lepší jet 90 na 4 při 2,5t nebo na 5 při 2,0t nebo jak je to.ještě nikdy jsem žádné Hdi neměl v mém okolí jsou samí vw a pořád mě straší co jsem si to koupil za krám.Jinak to jezdí moc pěkně jen mě zarazila spotřeba 6,5-6,8l po okreskách při rychlostech do 130km/h. laguna žere o litr míň ale 406 je stabilnější a živější.
×
×
  • Vytvořit...