Přejít na obsah

Spookii

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

Vše od uživatele Spookii

  1. Spookii

    P206 - 1.4 16v KFU - blok od oleje

    Plán byl vyměnit gufera na klice a na vačkách + rozvody. Ale pak jsem narazil na pár témat kde se probírala 1.1 (řada TU shodná i s mojí 1.6) kde foukalo těsnění pod makovicí u olejového kanálu.
  2. Ahoj, řeším na svojí 206 problém, blok od oleje. Jak často umírají gufera na vačce? Sundal jsem kryt kol, a ten kryt co je přišroubovaný k hlavě je zacákaný od oleje. Nebo je vetší šance že je to těsnění pod hlavou? Taky mi přijde už od začátku co auto mám že hůř chladí. Sahara je dvourychlostní ale přijde mi že se spíná jen na vysokou rychlost ale ne na nízkou.
  3. Ahoj bando, mám problém s P206 1.4i 16V 65kW (KFU). Motor na volnoběhu houpe, škube. Myslel jsem že to je zapalovací lišta, ale po vyčtení závad z řj na mě vyskočilo: přechodná závada, elektromagnetický ventil proměnného časování rozvodu, porucha funkce. Po vymazání chyb a projetí několika km se nevrátila (ale houpe dál). Kde ho najdu? (v servisní příručce co mám tenhle motor vůbec není) Pak mi ještě svítí chyba komunikace mezi jednotkou ABS a řj motor (neplatné hodnoty) Díky za každou radu. EDIT: Zkoušena jiná lišta. Je to trochu lepší ale pořád, nedrží otáčky klidně. Otáčky lítají mezi 600-1000. Motor by měl držet cca 700ot. Ventil mi to od té doby nenapsalo. Nemůže to být čidlo otáček na klice nebo vačce?
×
×
  • Vytvořit...