Přejít na obsah

KAMIL18

Uživatel
  • Počet příspěvků

    20
  • Registrace

Vše od uživatele KAMIL18

  1. Jsem skousel ale jak rikam kdyz zmerim tak je hlavni bez stavy tudiz je tam - ok +nejde
  2. Ano auto bylo ohřáte při provozní teplotě ,jednim odzvdusnovakem co je za motorem o jinem nevim.
  3. Prosimte muzes me podrobne pospat jak pustit tu vodu rovnou do radiatoru vubec nevim o co go.Myslis tu slabou hadicku nahore na chladici ?
  4. Ventilator se zapne treba v kolone ten je nastaven dobre ale ani kdyz je teplota tada na 80 mozna 90 vzduch jde dovnitr porad jen vlazny .Vodni pumpa ma na topeni vliv?A da se neco delat z tim radiatorem.
  5. Hadice je normalne tepla ,voda horka kdyz povolim odzvdusnovak ale v aute porad zima fouka jen vlazne a budik nevyleze na vic ja na 75 max v kolone 80
  6. Muj peugeot ani po výměně termostatu a odzvdušnění neohřeje víc jak na 80 a z topení jde stale jen vlazny vzduch až budou mrazi bude velky problem umite poradit?
  7. Prosím o radu ohledně praveho světla .praskla žárovka h7 ale po výměně stejně nesvítí ,kontrola pojistek v pořádku, skoušečka ukazuje že nejde do světla proud je divné že se to stalo najednou občas praskla žarovka ale po každe jsem jen vymenil a ted nic .Prozatím jsem to vyřešil propojením žluteho dratu z lůeveho svetla abych tam dostal elektriku ,ale to asi nebude to pravé ,mate někdo radu co se stalo ,DIKY
  8. KAMIL18

    Problém zadní náprava

    Tohle nepotrebuju chtel jsem radu jestli je nutne ji delat celou kdyz hledam na foru tak vetsina lidi pise ze by stacilo vymenit stab.tycku
  9. Mam problem Peugeot 406 1.8 r.v.1999 zadni prave kolo zacalo bouchat ,myslel jsem na tlumic ale kdyz vezmu za kolo hejbe se cele i z bubnem tak jsem zajel k jednomu co dela auta doma a rekl mi ze si mam pripravit 10t ze je to na opravu napravy je tato cena vysoka ja tolik ani nemam .dik za radu co se stim da delat.
  10. Tak mám další problém,dneska jedu a zhruba 15km od baráku se zvedla teplota na 95 a teplo žádný .Otevřel jsem motor a mám upadlou hadičku na chladiči na levé straně taková ta malá v levém rohu chladiče upadla ta koncovka a zůstala mě v hadičce tak nevím jestli se to dá přilepit nebo musím zase koupit chladič atd a co se stane když jí zatím jen zaslepím ?dik
  11. KAMIL18

    406 svítí kontrolka dobíjení

    No ja na ni dojel 65km zalezi jak je na tom bez svetel a topeni jj
  12. KAMIL18

    406 svítí kontrolka dobíjení

    Tak altik namontovanej komplet repaso .Ale mam dalsi problem kontrolka jako chyba motoru sviti ,svitila před repasem obacas ale ted sviti skoro porad pry mam zaject na diagnostiku ze to tam mohlo zustat jako zavada ale mam za to ze me obcas svitila jeste pred tim nez padnul altik tak mam uplne strach co se zase dozvim.
  13. KAMIL18

    406 svítí kontrolka dobíjení

    406 1,8 74kw 1999
  14. KAMIL18

    406 svítí kontrolka dobíjení

    Je to 406 1.8 benzin+lpg ale ten mustek pry stoji kolem 1200Kc
  15. KAMIL18

    406 svítí kontrolka dobíjení

    Tak odstaveno po 2.5h sem konečně altík vymontoval a odvezl k eletrikáři a hned mě volal že je celej můstek spálenej tudíž jen ten by stál prý kolem 1200kč +další věci a práce.Tak jsem se dohodli že se pokusí sehnat na vrakárně jinej a za ty samé koruny mě ho zrepasnuje.Prý se divý že takhle shořel tak doufám že po opravě nezjistí jinou závadu v elektrice protože se mi občas stávalo že blikla kontrolka oranžová jako závada motoru ale prý už mohl bejt načnutej tak jsem zvědavej.
  16. KAMIL18

    406 svítí kontrolka dobíjení

    Dík za rady tak po měření je načnutej altík dává jen 12,7 takže dobíjí ale málo.Za repasy si řekl tady u nás 1200kč snad to ještě pár dní vydrží pak ho vyndám a nechám udělat.Dík všem.
  17. KAMIL18

    406 svítí kontrolka dobíjení

    zeptám se ještě ted to tedy podle všeho dobijí?jde mě o to že nemám možnost zůzstat bez autas tak jestli se stím dá jeste chvíly jezdit než si budu moc dat volno.dik
  18. KAMIL18

    406 svítí kontrolka dobíjení

    A co poznám když ho odpojim prosim polopate no ted jsem koukal na bazary a prodavaj se kolem 1500Kč dik
  19. KAMIL18

    406 svítí kontrolka dobíjení

    Hm 90% je dost asi to tak bude no myslis ze se vyplati sehnat na vrakarne starsi nebo koupit novej ?
  20. Zdravím a prosím o radu ,dneska se mi za jízdy rozsvítila červená kontrolka (baterie)tudíž předpokládám že to má co dočinění z alternátorem.Ale po cca 60km zhasnula tak jsem tomu již nevěnoval pozornost ,avšak mé překvapení nastalo když jsem vyndal klíček ze zapalování a ejhle mrcha svítí ne za jízdy ale po vytažení klíčku co stím?jediné co jsem mohl že jsem odpojil baterku ale to neřeší problém prosím o radu.
×
×
  • Vytvořit...