Přejít na obsah

Pajik_CZ

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

Profilové informace

  • Město
    Ústí nad Orlicí
  • Stát
    Česká republika

Pajik_CZ's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Pajik_CZ

    čidlo chladící kapaliny

    mám, ale neklimuje cosi pokaženýho na výparníku, a nijak mi to nechybí, tak jsem to ani nenechával opravovat
  2. Zdravím pánové. Mám další otázku .... Když jedu v zatáčce, tak od určité úrovně bočního přetížení auto jakoby utáhne zatáčku . Samo.... Nejzřetelnější je to v dlouhých zatáčkách o jednom poloměru - po najetí do zatáčky a natočení volantu auto jede oblouk a po chviličce - 0,5 až 1s se podvozek jakoby sám stočí a auto utáhne oblouk tak, že musim provést korekci volantem, v tu chvíli se ale zmenší zatížení, takže se podvozek zase srovná a já musim zase oblouk přitáhnout a vše se opakuje. Takhle to vypadá strašně dlouhý, ale během jedný zatáčky se to stane třeba 3x, záleží na její dýlce. Můj osobní pocit je, že to jde od zadní nápravy, ale to nemusí být pravda... nemáte někdo tip co to způsobuje? Četl jsem cosi o pružným uložení zadní nápravy, který se při ostřejší jízdě může pohybovat, a tím zmenšovat oblouk, ale jestli se to projevuje takhle, tak tu nápravu zalepim, sešroubuju, zavařim, rozbiju, vyměnim, cokoliv,aby to přestalo dělat, protože je to hnus velebnosti....
  3. Pajik_CZ

    teplota motoru, STOP na palubce

    VIN> VF37ENFZE32159776 díly bych kdyžtak bral v auto kelly Díky Pavel
  4. Pajik_CZ

    teplota motoru, STOP na palubce

    VIN dám zítra, nemám u sebe OTP... Jinak termostatem to není - udělalo mi to i když tam nebyl
  5. maličko zlobí auto - jedu třeba do města a stojim na světlech. najednou se rozsvítila červená STOP na palubce, tak jsem auto odstavil, a když vychladlo tak to bylo OK. Vypozoroval jsem, že to dělá v závislosti na teplotě motoru, když se dostane ukazatel teploty na 85°C tak se to rozsvítí, pár vteřin po rozsvícení ale spustí sahara a schladí to vodu, a když se protočí do motoru,tak STOPka zkurvená zhasne... pak se sahara zase vypne a po chvíli se STOPka zase rozsvítí.... Vodní pumpa vodu honí, termostat funguje. Tipoval bych, že je vadný nějaký čidlo pro varování proti zničení přehřátím, ale nevim to jistě auto je peugeot 306 kombi , 1.6 65kW vím, že teplota do 90°C je u benzínu naprosto v pohodě, proto mě zaráží ta STOPka.... Tu bych pochopil tak od 110°C výš.... žádná jiná kontrolka se nerozsvítí čidlo teploty? který kdyžtak? Něco jinýho?
  6. Pajik_CZ

    čidlo chladící kapaliny

    Poprosim taky o pomoc. Mám 306, 1.6 65kW, cca při 85°C na teploměru se rozsvítí na palubovce červená STOP, několik vteřin poté spustí sahara. Po ochlazení chladiče a protočení vody do motoru stop zhasíná, vypíná sahara a vše se opakuje. Čím to? čidlo? které?
×
×
  • Vytvořit...