Přejít na obsah

Ježíšek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406 Coupe
  • Rok výroby
    1998

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Mladá Boleslav
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Ježíšek's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

1

Popularita

  1. Ježíšek

    Klepání - 406 coupé

    Moc všem děkuji za rady. Jak se dostanu ke kámošovi na hever, tak se na to kouknu, teď mi to čas momentálně nedovoluje. Určitě pak dám vědět jak to dopadlo Jinak mám manuál.
  2. Ježíšek

    Klepání - 406 coupé

    Krtek2 na motoru je 5 silentbloků jestli se nepletu. No a všechny jsou nové.
  3. Ježíšek

    Klepání - 406 coupé

    @MJSyticTak jelikož na technické kontrolovali i geo tak kdyby byla špatná, tak by auto vyhodil. Ano je to jen při sešlápnutí plynu ale dělá to až od 90km/h
  4. Ježíšek

    Klepání - 406 coupé

    Obojí. Pokud je dám pryč, tak je to 1mm od brzdičů a i kvůli designu.
  5. Ježíšek

    Klepání - 406 coupé

    Údajně ale co si vzpomínám tak jsem jezdil chvíli bez podložek a taky to dělalo.
  6. Ježíšek

    Klepání - 406 coupé

    Kola i podložky Jsem kupoval od klubaka co na nich jezdil několik let a má též coupé. A on s tím problém neměl, takže tam problém nebude.
  7. Ježíšek

    Klepání - 406 coupé

    Kvalt nerozhoduje. Dříve to dělalo už u nižších rychlosti a teď do 80km/h pohoda a při 90km/h se projeví. Zítra máme sraz z klubu 406coupe, tak zkusím si půjčit jiné kupé se stejným obsahem abych mohl udělat nějaké porovnání.
  8. Ježíšek

    Klepání - 406 coupé

    Chtěl bych letos koupit 18" kola a uvidím co to udělá. @krtek 2 co vím tak ano. Měnilo se skoro vše. Proto je mi to záhadou. Navíc je divné, že to začne dělat až v 90km/h a výš.
  9. Ježíšek

    Klepání - 406 coupé

    Klepe to do celého auta. Je cítit jak to "háže" s celým autem.
  10. Ježíšek

    Klepání - 406 coupé

    Klepání jako vibrace. Jelikož to bylo teď na technické tak geometrie je v pohodě, kola taky i gumy. Uložení se dělalo. Všechny silentbloky vyměněny. Ty vibrace byli veliké a snížily se ale furt tam ještě jsou.
  11. Ahoj, mám problém s klepáním u rychlosti 90 km v hodině. Při téhle rychlosti když jemně sešlápnout plyn tak se celé auto rozechvěje. Měnilo se tam spousty věcí na přední nápravě a bylo mi řečeno, že když se tam dali originál 16" kola tak to prý ne klepalo. Já tam mám běžně 17" kola, už druhé a stejně to furt dělá. Nějak jsi už nevím rady na co se zaměřit, popřípadně vyměnit. Obsah motoru je 3.0L, 140KW a rok 1998. Za jakékoliv nápady předem děkuji.
  12. Tak jsem to ustříhnul a už to nezhasíná, super, jen škoda že už mě to nenapadlo dřív se zeptat tady :-D Díky moc Ferry S děkovným pozdravem Ježíšek
  13. Tak ten drát s číslem 8007 to není jinak mám ročník 96. Zkoušel jsem to odstřihnul jsem ho ale stále to zhasne, tak jsem ho přidělal zpět.
  14. Ale ona nepozasíná jako ostatní, ona zasne úplně takže v noci na ni nevidím Přemýšlel jsem že bych to vyřešil ještě připojením diod žárovky v okolí, jináč už nevím. V noci když chci měnit teplotu ve voze, musim zhasnout světla aby se mi rozsvítil display
  15. Zdravím, potřebuju radu. Když nastartuju, tak se automaticky rozsvítí digitalní display na větrání s klimou ale když zapnu světla tak mi zhasne jen ten panel co ukazuje kolik mám nastavenou teplotu, jak moc to fouká atd. Měl jsem to rozdělaný ale nikde jsem nenašel viditelnou závadu. Nevíte někdo čím to je, popřípadně jak to opravit ? S Pozdravem Ježíšek [Edited on 23/6/11 07:39 Ježíšek]
×
×
  • Vytvořit...