Přejít na obsah

Musketyr

Uživatel
  • Počet příspěvků

    26
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 308
  • Rok výroby
    2015

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Šenov
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Musketyr's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

2

Popularita

  1. @Ajap To by dávalo smysl, to bude ono. Díky.
  2. Zdravím, mám 308 SW II 1.6Hdi 120. Nedávno mi měnili celou nádržku pro AdBlue a nyní po vypnutí motoru se ze zadní části (asi pod kufrem, asi tam kde je nádržka) ozývá chvíli zvuk jakoby čerpadla. Před výměnou to nedělalo. Jen poznámka, museli to celé vyměnit protože tam byl špatný nějaký senzor a nedalo se to opravit. Je to tedy normální, že po vypnutí motoru je slyšet takový zvuk? Díky za radu.
  3. @TommyC4 Jo to je přesně ono. Aha tak ABS. OK, díky za info.
  4. @brixtr Děkuji za odkaz.
  5. To pavelu96, tak pardon, že jsem se zeptal a snažil se najít nějaké řešení. Nevím o co vám jde? První odpověď byla, že mohu zadat čísla domu a když nemohu nejsou v paměti - na to jsem reagoval Druhá odpověď, byla že se nedají zadat - jelikož denně pracuji s navigačními systémy tak se mi to nezdálo A třetí odpověď zase mluví o číslech orientačních což je něco jiného - takže pak jsem se to rozhodl více nastudovat Ohledně citací, mám za to, že když chci reagovat konkrétní osobě, tak ho cituji a aby i ostatní věděli na co reaguji, bohužel zde není možné dělat vlákna. Pravidla a návod fóra nejsou dostupné - FILE NOT FOUND. Pokud jsem vás nějak pohoršil svými dotazy, nebo popudil, tak se omlouvám, ale snažím se najít řešení. A myslím, že není vhodné tady kohokoliv jakkoliv urážet. Děkuji. PS: Všem ostatním děkuji za přínosné odpovědi
  6. No, tak dnes jsem si všimnul, že je tam opravdu označení "Č./(symbol křižovatky)", takže to fakt č.p. neumí. Dá se ten SW aktualizovat, aby to umělo i č.p.?
  7. Tak to je dost špatné, v dnešní době je to celkem standard i u free navigací v mobilech.
  8. To se mi nezdá, že by č.p. nešly zadat. To by bylo hodně zpáteční. Navíc zdroj dat je HERE což je také zdroj dat pro Google maps a tyto data č.p. obsahují (mám s nimi zkušenosti). Otázkou je, zda to podporuje software.
  9. Aktualizace se podařila (seděl jsem v autě hodinu a potvrzení se objevilo), nešlo to zadat ani před ani po aktualizaci a adresy co zkouším existují desítky let.
  10. Zdravím, mám v autě navigaci RT6-SMEGx minulý týden jsem aktualizoval také mapy na poslední verzi a mám problém zadat adresu s čísly popisnými. Jedná se např. o město Frýdek-Místek, zadám ulici např. 17. listopadu, ale do kolonky číslo popisné mi nedovoluje klávesnice zadat žádné číslo, pouze vybrat další ulici se kterou se kříží. Jak mohu docílit zadat ulici a pak číslo popisné? V manuálu to sice je, ale nejde mi to, viz screen. Díky.
  11. Ok, takže přes DIA si to vypnu a budu zapínat ručně. Je tak? Díky moc.
  12. VIN: VF3LCBHZHFS009928 Volba AUTO tam není, rok výroby 2015. Necituj přimo předchazející příspěvky!!! Přečti si pravidla fora
  13. Na páčce je nastaveno na vypnuto tzn. 0. Vím, že u 307 co jsem měl, se to dalo zapnout nebo vypnout přes diagnostiku.
  14. Příručku mám a není to tam.
  15. Zdravím, Mám 308 SW II 88kW HDi a je v autě nastaveno, že když otočím klíčkem (už na žhavení) tak se mi rozsvítí nejenom denní svícení, ale i potkávací světla. Snažil jsem se najít návod jak vypnout potkávačky bez diagnostického nástroje. Existuje nějaká kombinace např. podržení páčky světla a nastartování nebo se to musí vypnout přes dia. nástroj? Druhý dotaz. Na páčce se světly nemám volbu AUTO, zajímá mě jestli v tomto modelu existuje varianta automatického rozsvícení podle toho zda je noc nebo není na základě senzoru ve zpětném zrcátku. Díky moc.
×
×
  • Vytvořit...