Přejít na obsah

kawasa636636

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

Profilové informace

  • Město
    NM
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

kawasa636636's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Nazdar budem menit pel.f. mam peugeot partner 2 hdi 2006.Nachadza sa na mieste spolujazdca zospodu alebo v predu pod stieracmi dik.
  2. Nazdar chcel som si zakupit nove letne pneu na mojho Pratnera.Nasiel som si Bridgestone EP150 Ecopia.Potom ma neako viac oslovili Barum Brillantis 2 ktore maju dobre hodnot.aj cenu ale ze vraj su na mensie vozidla tak ja uz neviem.Viete mi poradit zlatu strednu cestu 185 65 r15.Dik
  3. Ahojte chcel by som sa Vas spytat na vase skusenosi s chiptuningom.Aka je vasa spokojnost po uprave o kolko vam vyskocil vykon,ci to vobec stalo za tie peniaze. Zhorsilo sa nieco napr.ranne zimne starty?pocul som ze auto viacej dymi?dalsia otazka ako to je na emisnej kontrole,klesla aj spotreba dik za odpovede.
  4. Ahoj chcel by som sa Vas spytat pri kolkych km sa menia rozvody na 2.0hdi.A este jedna vec ako sa pohybuje cena org. dielov.Dik
  5. Pozeral som to a na spodu filtra je prichiteny neaky filc je to orginal alebo nie?
  6. ok dik a cenovo sa to ako pohybuje dufam ze za novy fil. nedam majland...
  7. Ked pises ze (pozor na el. instalaci váhy vzduchu),dalo by sa tam pri vymene nieco pokaslat s tym senzorom?
  8. Nazdar chcem menit vzduch. fil. na partneri 2.0 hdi je to jednoducha vymena mate s tym skusenost.Vdaka za odpoved.
  9. Potrebujem poradit mam peugeot partner 2.0 hdi a vsimol som si mensi problem,ked som rano nastartoval auto zaradil 1 otacky sa dostali na 1200 a dalej nic auto nemalo tah aj ked som zoslapol plyn. pedal na podlahu nic sa nedialo,ziadny tah vihodil som neutral pridal plyn otacky vybehli dal rychlost a vsetko bolo ok co by to mohlo byt za problem dik za odpovede.
×
×
  • Vytvořit...