Přejít na obsah

pedrito77

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 207
  • Rok výroby
    2010

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Letanovce
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

pedrito77's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. pedrito77

    207 - vymena baterie

    Autokelly som pozeral viac menej preto ze maju predajnu aj v SNV tak som myslel zeby som tu bateriu zobral odtial a stihol ju este vymenit teraz cez sviatok, kym som doma. Ale uz som objednal z netu, takze este chvilku to stara potiahne, snad nepridu velke mrazy do 2 tyzdnov :)))
  2. pedrito77

    207 - vymena baterie

    OK, diki za info, tak asi zoberem tu Vartu Silver dynamic, len este musim najst odkial, lebo co pozeram tak v autokelly je pomaly 2x drahsia ako vidim v roznych eshopoch na heureke
  3. Caute, potreboval by som poradit ohladom kupy novej baterie na moju 207-cku (1.4 VTi, benzin, 70kw). Uz minulu zimu sa mi stavalo, ked auto stalo dlhsie vonku (2-3 dni) tak rano som sice nemal problem nastartovat, ale po otoceni klucom uz nabehoval ten "economy mod" co setri baterku. Kedze auto som medzi tym posunul sestre, ktora na nom momentalne uz nebude tolko jazdit, moze sa stat ze bude stat aj tyzden ci dva. No a kedze baterka uz ma nejakych 8 rokov, povedal som si ze nebudem riskovat ze sa jedneho dna uz nepodari nastartovat a kupim novu. Momentalne je tam este od kupi auta Rombat Tornada 60Ah L2 400 / 640 A (EN), vid priloha. 1, Co ma trochu metie je to ze vsade na nete vidim ze na moje auto by mala ist bateria s pravym polovanim, ale ked si vsimnete obrazok aktualnej baterky, tak + je na lavej strane (cervena klapka), jedine zeby nalepka bola naopak (baterku som zatial neskusal vyberat) 2, co sa tyka parametrov, tak minimum 60Ah je jasnych, rozmery tiez, ale ako mam chapat 400 / 640 A ? Mozem tam dat napr. takuto Vartu so startovacim prudom 540 A, alebo musim dodrzat minimum 640 A ?
  4. Zdravim, nemate nahodou niekto naskenovanu knihu "Jak na to" pre Peugeot 207 (benzin) r.v. 2010 ? diki moc
  5. pedrito77

    puklice

    pre doplnenie, su to 15-tky disky [upravil dne 2/10/11 19:27 od pedrito77]
  6. Viete poradit nejaky eObchod kde zozeniem kvalitne (aspon priblizujuce sa kvalitou originalom) puklice ? Pacia sa mi tieto len neviem ako budu vyzerat na ciernych plechacoch a ci to uz nie je moc take daco: http://www.autoomega.sk/index.php?id_sek=1314&id_tovar=27858&ukaz=detail&hlzaradenie=1 ci tam nedat radsej nieco \"klasickejsie\". Minulu zimu som jazdil len na plechacoch ale teraz by som tam rad dal nejake puklice.
  7. no, takze bol som s tym v servise, na prvy krat to neporiesili, diagnostika neukazala ziadny problem. Na druhy krat na to pozrel uz iny chlapik a zistil ze problem bol v tom ze radio malo nastaveny od vyroby azijsky region (ci take daco) a ked to zmenil na europsky uz to potom slo. Takze konecne to ide.
  8. Kupil som novu 207-cku. Ma aj WIP Bluetooth ale problem je ze neviem sparovat telefon (Nokia N95) s tou zabudovanou hands-free sadou v aute. Robim to podla navodu ale nejde to. Ked dam hladat bluetooth zariadenia cez palubny pocitac, telefon mi sice najde, zadam 4-miestny kod ale ten ma uz v telefone nepyta a sparovanie neprebehne. Rovnako to nejde ani opacne - v telefone mi najde \"Peugeot\" zariadenie ale nesparuje to. Niekde som cital ze je to chyba softweru a poriesi to len servis, inde zas pisali ze treba resetnut radio (odpojenim akumulatora) a ze potom to uz pojde - ze sparovanie funguje len s resetovanym radiom. Co je na tom pravdy, ma s tym niekto skusenosti ???? Radio je RD4.
×
×
  • Vytvořit...