Přejít na obsah

Catherine

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

Profilové informace

  • Město
    Kladno
  • Stát
    Česká republika

Catherine's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Catherine

    slabý výkon

    Ok, díky;) každá pomoc se mi hodí
  2. Catherine

    slabý výkon

    Nn, to nesvítí...Většinou když mi začlo svítit to ant.fault, samo po cca 3. nastartování zhaslo,takže asi máš pravdu, že to odstranění FAPu udělali blbě softwarově.. No uvidíme
  3. Catherine

    slabý výkon

    JJ, to je přesně ta:) nejdřív pojedu tam, aby to udělali v ceně, pak uvidím...
  4. Catherine

    slabý výkon

    Byla to taková delší úzká hadička;) Ty chyby mi tiskli před vyndáním FAP přímo tam, potom to vytiskli po odstranění a chyba tam žádná nebyla. Původně to hlásilo : systém aditivace, filtr částic, regulátor tlaku turbo.. Tak to jsem teď zvědavá, co tam najdou zase teď..
  5. Catherine

    slabý výkon

    straki007: odstranění FAP mi dělali v Kladně, firma powertec, stálo to 6600kč...
  6. Catherine

    slabý výkon

    Tak nakonec byla přepálená hadička, kterou šel vzduch do turba. Už to jezdí v poho, jen občas při rozjíždění je znát, že se to chvíli nechce chytnout. Jen mi zase začalo svítit antipolution fault, přiotm když vyndavali FAP, říkali, že to už svítit nebude, takže budu muset znovu na diagnostiku..
  7. Catherine

    slabý výkon

    jj, tak je to RHS
  8. Catherine

    slabý výkon

    Tomáš: nekouří, jen nejde přes 3tis. otáček a připadá mi, že je motor i míň hlučný.. GOHii: ok, dnes jde na servis, tak jim to řeknu, díky :-) straki007: nevím, co je zkratka RHS? Jinak má najeto 114..
  9. Ahoj, můžete mi někdo poradit, co dělat se slabým výkonem? Nechávala jsem si odstranit FAP, ale stále je to líný...diagnostika neukazuje žádnou závadu a ani to nic nehlásí... Jedná se o 2.0 HDI 79kw.
×
×
  • Vytvořit...