Přejít na obsah

VenCZa

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

Vše od uživatele VenCZa

  1. VenCZa

    Motorselbstdiagnose

    jsem těžkej nováček přdtim jsem měl stařičkou Sonatu 2.0 a tam nic nebylo potřeba, takže jsem trošku nepolíbenej těma všema věcma co jsem ještě našel, tak by to prý mohly být zapalovací cívky nebo svíčky..tak jsem prolezl veškerý papíry co mám od minulého majitele a v roce 2007 mělnil 6ks cívek a rok nato i svíčky..takže buď se něco pokazilo tam a nebo netušim sjedu asi do Autospolu na Prahu 10, tam to měnili
  2. VenCZa

    Motorselbstdiagnose

    Auto jelo uplně v pohodě, jako předtím. Žádné změny jsem v řízení nepozoroval právě. Prostě jsem zaparkoval a po pár hodinách potřeboval jet a už to tam svítilo. Na kolik to tak může vyjít v Planet?
  3. VenCZa

    Motorselbstdiagnose

    Taky jsem dlouho hledal a zadařilo se Vybíral jsem mezi světle modrou metlou a touto barvou..no a mladá se vyjádřila pro tohle, tak jsem neváhal Jeden človíček z Prahy to prodával, tak jsem po tom skočil. Z mého hlediska je v super stavu, akorát mě teď trápí ta diagnostika, která se včera odpoledne rozsvítila..nevim co tomu může být..nevíš jestli je někde poblíž Prahy nějaký schopný servis, kde by se na to mrkli?
×
×
  • Vytvořit...