Přejít na obsah

pažoutka206

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

Profilové informace

  • Město
    Brno
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

pažoutka206's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Tak jsme po dovolené rozebrali sloupek, prostříkali kontakty u předpínače pásů a - KONTROLKA BLIKÁ VESELE DÁL, kráva A já jsem tak věřila, že to pomůže... Měli byste ještě nějakou radu? Předpínačem to nebylo... Třebaaa - kudy se dá prokutat do volantu a zkontrolovat pásku od airbagu? Omlouvám se za stupidní dotazy, první auto a ještě baba Díky moc !!
  2. Jsem si to myslela Ti, co mají BMW, pořád chtěli oddělávat sedačku u spolujezce, což se mi zdálo jako blbost a potvrdilo se to...
  3. Ahoj, hlásím se ještě jednou se stupidním dotazem a prosbou o radu, jelikož jsem pažoutka až doteď nikdy neměla - kterouže to sedačku máme vlastně rozebrat, abychom se dostali ke kontaktům od airbag kontrolky na palubce? Jen pro připomenutí - mám jen jeden airbag u řidiče. Jsme zjistili, že vlastně nevíme, kam se máme prokutat Velká vďaka
  4. Baterku mám relativně novou, tj. tak dva až tři roky starou...
  5. Díky moc !! Ani jsem nečekala tolik reakcí Airbag mám skutečně jen jeden, žádné vstupy na palubce pro deaktivaci klíčem. Zkusíme kablíky pod sedačkou. Když to pomůže, máte u mě všichni pivo Už jsem myslela, že se z toho blikání fakt zcvoknu. Díky, díky Ozvu se, jak to dopadlo.
  6. Zdravím jaka nová posila Peugeot klubu a prosím o radu s blikající kontrolkou od airbagu. Mám P206, rok výroby 2000. Vždycky při startu začne blikat kontrolka AIRBAG na palubce a celou cestu už nepřestane. Blbne to od zimy, předtím to nedělalo. Mám ve výbavě jen airbag u řidiče Docela mě to už rozčiluje. Na servisu jsem zatím nebyla (jak jsem četla o pár stránek dál, stejně nic nenašli nebo odmontovali žárovku) Pls pomozte, jinak budou mít Černovice o jednoho pacienta víc Díky moc za pomoc.
×
×
  • Vytvořit...