Přejít na obsah

Zdeněk - Peugeot 309 GTI

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

Zdeněk - Peugeot 309 GTI's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Děkuju za příspěvky, nakonec to bylo vadné teplotní čidlo, to s tima dvěma vývody, slouží pro informovanost pro řídící jednotku .. :-)
  2. Zdravím, mám prozbu, nevíte někdo čím by to mohlo být? Mám Mi 16 a trápí mě volnoběh, skoro pořád se drží na 2000ot/min. Občas spadne na 1000ot/min, jakmile to prošlápnu tak je opět vysokej. Zkoušel jsem odpojit váhu vzduchu posléze i odpojit, kontroloval jsem veškeré sací hadice, vše vpořádku, vpořádku je i hadice od posilovače. Osobně si myslím, že by to mohl bejt regulační volnoběžnej ventil, ale nemám možnost ho prohodit, abych ho vyloučil, chtěl bych vás poprosit o radu popř, jestli by někdo tento ventil prodal za rozumnou cenu. děkuju.
  3. Zapomněl jsem, motor má najeto 132 000km.
  4. Zdravím všechny, mám jeden dotaz. Vlastním Peugeot 309 GTi švýcarská verze. Při nastartování a krátké jízdě do 20km, není to však pravidlo mi tlakoměr oleje ukazuje tlak okolo 5 barů pocuď je vše vpořádku. Problém nastává po překročení této vzdálenosti, tlakoměr najednou z ničeho nic přestane ukazovat, nereaguje ani na zvýšení otáček, nesvítí ta malá kontrolka ani centrální nápis STOP, nevíte někdo, kde by mohla být chyba ? Před 2000km jsem měnil olej + filtr (10W40). Mám doma ještě jednoho rozebraného, takže by nebyl problém vyměnit čidlo tlaku oleje. Předem všem děkuju za odpověď. Zdeněk [upravil dne 30/5/10 Zdeněk - Peugeot 309 GTI]
×
×
  • Vytvořit...