Přejít na obsah

Radek205

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

Vše od uživatele Radek205

  1. to nevim,na hodně typů je to podobný,ale spiše na 205,309,405,106
  2. Nazdar, mám navíc 2x krokový motorek,2x potenciometr a vstřikovaní na 1.1i(TU1M).
  3. Nazdar, potřebuji zjistit kolik má P205 1.1i (TU1M) snímačů teploty! Jeden je kontrolka na přístrojovou desku,druhý řídí krokový motorek a je tam ještě nějaký?třeba který davá pokyny pro řídicí jednotku?díky za odpovědi!
  4. Radek205

    za studena na tri valce

    Může to být i voda ve válci!Těsnění pod hlavou!Kouří ti to hodně bíle při studeným motoru?!Až se to zahřeje tak už se ta voda vypařuje!podivej se taky na tu eletriku,ta může taky zlobit!
  5. Radek205

    za studena na tri valce

    Může to být i voda ve válci!Těsnění pod hlavou!Kouří ti to hodně bíle při studeným motoru?!Až se to zahřeje tak už se ta voda vypařuje!podivej se taky na tu eletriku,ta může taky zlobit!
  6. Zdravím příznivce Peugeot!Potřeboval bych tech. radu! Vlastním Peugeot 205 1,1i, motor TU1M - 44kW.Mám problém,že při teplém motoru(ve fázi zahřívání cca 70stupňů) mě cuká až škupe motor a na volnoběh zhasne a nelze nastartovat cca. 30s.Vyměnil jsem svíčky,zapal. kab.,víčko a palec,krokový motorek,čidlo teploty vody a nechal jsem změřit tlak paliva!Nevím co už dál,budu rád za jakoukoliv radu!díky Radek
  7. Radek205

    Kontrolka diagnostiky

    Možná by to mohl být elektromagnetický ventil přívodu nafty do čerpadla jesti je to TD.HDI to už má řízený jinak!když přivedeš na ten ventil napětí tak je otevřen a motor jede a když to chcipneš tak by se měl zavřít!podivej se na kontakty popř. ventil celý!
  8. Palivo tam jde!řikal jsem si že by to mohlo byt rele co spina pal. čerpadlo!je pravda že jsem začal brát benzin u levných benzinek u hypermarketu!ale zase kdyby to bylo benzinem tak mě to dělá pořád,ne?a to vynechává když to je teplý,párkrát si to pocuká a pak zase v poho jedu!
  9. Radek205

    Poraďte-P205 cuká motor 1.1i

    Krokový motorek to určitě není protože to dělá i pod plynem!a krokový motorek jsem zkoušel a ten funguje!radek
  10. Zdravím příznivce Peugeot!Potřeboval bych tech. radu! Vlastním Peugeot 205 1,1i, motor TU1M - 44kW.Mám problém,že při teplém motoru to nepravidelně cuká až někdy zhasne motor na volnoběh a nelze cca. 30sekund poté naskočit!Vyměnil jsem svíčky,kabely,víčko rozdělovače a palec!Pořád stejný!díky předem za jakoukoliv radu!Radek Brno, popř. mi napište na mail radek.hamernik@seznam.cz
  11. Zdravím příznivce Peugeot!Potřeboval bych tech. radu! Vlastním Peugeot 205 1,1i, motor TU1M - 44kW.Mám problém,že při teplém motoru to nepravidelně cuká až někdy zhasne motor na volnoběh a nelze cca. 30sekund poté naskočit!Vyměnil jsem svíčky,kabely,víčko rozdělovače a palec!Pořád stejný!díky předem za jakoukoliv radu!Radek Brno,popř. mi napašte na mail:radek.hamernik@seznam.cz
×
×
  • Vytvořit...