Přejít na obsah

AntonP

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

AntonP's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Zdravím. Chcel by som poprosi? o radu. Mám 406HDi 99/80kW a môj problém spočíva v tom, že pri zahriatom motore a voľnobežných otáčkach vychádza niekde z priestoru motora(neviem presne urči? miesto) divné nepravidelné akoby tlmené cenganie. AK pridám plyn tak to už nie je poču?. Asi to prehluší zvuk motoru. Po stlačení spojky to neprestane. Mám najazdené 180 tis. pri 160 tis mi menili rozvody. Asi pred rokom mi menili nejakú remenicu na motore cca 11.000SK Motor ?ahá normálne kontrolka diag nesvieti. Spotreba v norme. Neviete mi niekto poradi? čo by to mohlo by?? Nechcem s tým ís? do servisu bez toho aby som aspoň tušil čo tomu je, lebo mi zas budú chcie? vymeni? preventívne pol motora. Ďakujem za rady.
  2. AntonP

    palivový filter

    Skusil som to teda zapojit. Motor ide no neviem ci je to dobre. Skuste niekto pozriet pod kapotu. Dakujem http://www.antonp.borec.cz/filter.jpg
  3. AntonP

    palivový filter

    Ak sa na to pozries budem ti vdacny. Dnes odchadzm do prace a nechcem, aby mi to miekde koli tomu sciplo.
  4. Please help. Odmontoval som na P 406 HDi 80kW 99 palivový filter kôli výmene vložky. Bohužial som si v zápale práce zabudol zapísa? zapojenie hadičiek ktoré do filtra vedú. Problematické sú hlavne dve spodné, lebo sa dajú zameni? jedna za druhú. Jedna má zelené označenie a druhá biele. Môžeti mi niekto prosím poradi? ako majú by? správnezapojené. Bojím sa naštartova? motor, aby sa niečo nepokazilo.
  5. AntonP

    Kontrolka diagnostiky

    Zrejme bude vadny magneticky vypinaci palivovy ventyl
  6. AntonP

    peugeot 406 zavady

    Nemyslel som nerovnomerny nabeh vykonu motora pri zatazi, ale ak nie je zaradena ziadna rychlost a zosliapnete plynovy pedal, tak reakcia motora vo forme zvysovania otacok sa prejavy az po 0,5 sec.
  7. Dobry den. Kupil som peugeot 406 80kW HDi r.v. 99. Vsetko funguje vpohode az na trochu oneskorenu reakciu plynu pri zoslapnuti pedalu cca 0,5s oneskorenie a kolisanie volnobeznych otacok pri studenom motore. Kolisanie je mierne a po zohriati (5 min) zmyzne. Je to nieco zavazne, alebo su to bezne muchy tohto typu auta po 6 rokoch a 180K najazdenych?
×
×
  • Vytvořit...