Přejít na obsah

Kajman

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

Vše od uživatele Kajman

  1. Kajman

    106 1,4 olej v sání

    Pri hledání závady jsem našel další.Kontroloval jsem všechny hadice od sání a pri tom jsem zjistil ze je u klapky na sání prasklé víčko. Zalepil jsem to a klapka zase funguje....Mohlo by to mít vliv na ten olej?
  2. Kajman

    106 1,4 olej v sání

    Hodnoty oleje jsou stejný co píšou u Peugeota minerál značka Valvoline.Měnil jsem olej kdy jsem auto koupil,mám najeto 4 000km a postupně dolévám.
  3. Kajman

    106 1,4 olej v sání

    Peugeota mam od leta je to dovoz z Itálie měnili mě vstřikovací jednotku a po nejaký době jsem zjistil ze se mě ztrácí voda, taže pak to bylo i těsnění pod hlavou...To sejtko jsem nikde nenašel.Předpokladam ze to bude v tý tlustý hadici od ventilovýho výka.
  4. Kajman

    106 1,4 olej v sání

    Na víčku emulze není.Mě jen zaráží ta spotřeba oleje a jinej únik jsem nikde nenašel.
  5. Kajman

    106 1,4 olej v sání

    Já k výměně nevydržím.Je to spíš emulze a když to vyčistím tak to tam mám za čtrnáct dní zase.Koukal jsem po hadicích a ta od ventilovýho výka vypadá že to není originál. U některých aut tam prej je nějaký udelátko na zachycování oleje.
  6. Mám problém s 106 1,4 rok 1996 starší model.Mám v sání a u vstřikování benzínu olej. Do motoru dolévám asi 0,5l na 1000km. Mám najeto 120tisíc km.Z výfuku se nekouří a ani to nesmrdí po spáleným oleji.
×
×
  • Vytvořit...