Přejít na obsah

Imbalance

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

Vše od uživatele Imbalance

  1. Imbalance

    typ motoru 406

    Děkuju všem za pomoc. Nakonec jsem sehnal motor kousek od Brna a červené žihadlo už zase jezdí jak má :-) Jsem rád, že jsem sem přišel a našel tady lidi, kteří jsou ochotní poradit. Tak ještě jednou díky.
  2. Imbalance

    typ motoru 406

    tak ja to budu brat v potaz, ale jeste si necham par dni sanci, kdyby prece jen nahodou.. :-) kazdopadne jeste jednou dekuju za pomoc.. Aspon ted vim, jak na tom jsem..
  3. Imbalance

    typ motoru 406

    Ted jsem volal do Autolandu v Ricanech i do toho Moravskeho..ale neuspesne ... Na ty dily by to byla asi vecna skoda..byl to krasny kousek dovezeny z Nemecka.. A s tema papirama..to bych musel nejak prepsat? Dekuju za ochotu..
  4. Imbalance

    typ motoru 406

    A muzu se zeptat, nevite v jake cenove relaci bych ho mohl sehnat?
  5. Dobry den, Mam 406, r.v. 1997, 1.8 (1761 ccm),66 kw. Shanim motor. Ten svuj jsem bohuzel predevcirem zadrel. Mohl byste mi nekdo prosim poradit? Mel by to byt typ LFX 10KJF3. Na netu jsem nasel u takoveho modelu jen typ XU7JB. Je to velky rozdil? (tipuju ze je ) Nevite nekdo prosim za kolik bych vubec mohl ten motor nekde sehnat? Dekuju Presunuto do spravne sekce a upraven nazev. Ferry [upravil dne 22/4/10 Ferry]
×
×
  • Vytvořit...