Přejít na obsah

turi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

Vše od uživatele turi

  1. 30000 km to ma. pouzivam to tak 45%dialnica 55%mesto. v meste ale casto studene starty a na kratku trasu :/ Pojdem do peugeotu na ivanskej, to mam najblizsie, snad budu k tomu pristupovat zodpovedne. Este dva mesiace je v zaruke, tak dufam ze si riesenie nenechaju na pozarucny cas..
  2. Tak, auticko sa blizi uz ku svojim druhym narodeninam a tak sa zda ze ochorelo. Vec sa ma tak : Raz za cas prebehne regeneracia FAP a to zbadam tak, ze aktualna spotrebe vyyleti skoro na dvojnasobok a ked dam nohu dole z plynu, tak sa palivo neodstavi ale papa to tak 1,5 lit.. trva to tak 20 km. vraj to tak ma byt.. tak ok. Lenze posledny mesiac mam spotrebu nonstop vysoku. Z priemeru 5,5 to vyskocilo na 7,5 a auto o dost pomalsie akceleruje. a pri tej akceleracii je najviac vidiet ten rozdiel v spotrebe. Pri miernom zrychlovani je to 18litrov, co byvalo kedysi pod 10.. ked uz sa vyveziem na urcitu rychlost a potom len udrziavam rychlost , tak je spotreba rovnaka ako byvala.. Aj ked dam nohu dole z plynu tak je to 0.. Len pri tej akceleracii akoby auto nemalo dych a zerie a zerie.. HELP.
  3. turi

    dodatocne dorobenie tempomatu

    to som sa opytal az taku blbost? :D:P
  4. turi

    voda v nadrzi

    mne asi tak 4 mesiace po kupe 308 zacalo ukazovat ze mam vodu v nadrzi. Neskor mi kazdy druhy den okrem vody vypisovalo hlasku antipolution faulty a auto skapalo. Potom to zasa vypisovalo vodu v nadrzi a motor zacat trhat a skapal /to som siel po dialnici a bolo to super ked v 140 zrazu zhasne motor/.. V servise to dali na diagnostiku a vraj nic.. Tak som siel do druheho servisu /pri avione/ a tam mi vymenili nejaku rozvodnu skrinku v motore ci take nieco a uz je to ok.
  5. No, chcel som sa opytat, ci je mozne dodatocne priplacnut tempomat.. Viem, ze sa dalo tak, ze predajca doda ovladaciu packu a potom sa skusi ozivit, ci to riadiaca jednotka vezme.. Len niekto mi hovoril ze uz to v peugeote blokuju a ak nieje tempomat od vyroby, tak to nepojde.. Chcel som mat jasno predtym ako pojdem do peugeotu prosit o tempomat PS: Mam RD4 bez mp3.. Je nejaka moznost ze citanie mp3 je len nejako software bloknute a teoreticky by to radio precitalo mp3 po odblokovani , alebo sa mam naveky rozlucit s mp3 ? dakujem
×
×
  • Vytvořit...