Přejít na obsah

Tiborski

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

Vše od uživatele Tiborski

  1. Tiborski

    Roleta

    No jo, včera v záruce vyřešeno:super
  2. Právě jsem na svém 407 SW utrh střešní roletu. Při rolovaní vzad do předposlení pozice jsem se v průběhu rolování rozmyslel a chtěl jsem ji posunout až na konec, nicméně jsem se spletl a přepínač přepnul naplno do polohy dopředu místo dozadu a milá roleta se mi za prvním dílem rozpojila. Už jste to někdo zacvakával dohromady, nebo to nechat na sevisu?? Díky Tiborski
  3. No já mám 1,6 HDi v SW a většinou jezdím sám, takže spokojenost. je fakt, že při naložení lidma a nákladem je pomalejší, leč bohužel při koupi \"dvojka\" nebyla v nabídce. Ale jak říká Igor, 2,2 HDi v SW je naprosto best of the best. Ad levitace mezi Peug a Citro je to ložený. Po Citru se nikdo ani neotočí... já už jezdím 6 měsíců a kdekoliv přibrzdím, nebo zastavím, všichni na to nepokrytě koukaj. Já taky Takže já říkám počkat a zaútočit na 2,2 HDi SW parááda !
  4. kolegové, doporučuju se podívat na http://www.musketier.com pak dejte vědět ta 407 SW je super !!:super:super
  5. No, kromě toho falešného hlášení o opotřebení brzdových desek nic, nic a ještě jednou nic. Tak si ji kup a máš to wošéfovaný. Ale SWčko .-) Ahoj T.
  6. No po 5ti dnech jak přišlo, tak odešlo. Ted žádná hláška... Díky kluci, vidím, že to máte zmáklé
  7. Tiborski

    Teplota oleja u 1,6 HDi

    Na dlouhé trati 800 km 115 C
  8. Tiborski

    Teplota oleja u 1,6 HDi

    Takže provoz ve městě 110 C
  9. Kolegové, stalo se mi, že mi systém hlásí ojeté přední brzdové destičky a Peugeot servis zase mi říká, že je chyba někde jinde a že není třeba nic měnit. Máte někdo s tímto nějakou zkušenost - je to zaviněno zimním provozem? A kolik ca stojí výměna destiček tušíte někdo? Díky za pomoc ! Jo a mám najeto 20.000 km only.
  10. Tiborski

    Teplota oleja u 1,6 HDi

    Pokusím se na to myslet a dám ti vědět ! Tiborski:super
  11. Tiborski

    SWčko

    HDI versus HDI je jasné, máš pravdu ale versus benzinovej dvoulitr má HDI krouták větší že jo??
  12. Tiborski

    SWčko

    Já to mám přivezenou předváděčku přes cs Peugeot dealera z Francie. Ta cena je bezkonkurenční. Myslím, že ta 1,6 má větší krou?ák, než ta 2,0. Tak snad mi to nějaký čásek vydrží... To přeju i všem ostatním !
  13. Tiborski

    SWčko

    Dají se tu nějak vkládat fotky? Jo a taky jsem poprvé pouzil nějaký vosk a jsem docela přakvapenej, jak to funkuje...Zajímavé.
  14. Tiborski

    SWčko

    Stálo mě mé milé SWčko věřte nevěřte 525.000 CZK včetně DPH !!!
  15. Tiborski

    SWčko

    Barva je strašně zvláštní/zajímavá, ofiko se jmenuje šedá dolomite a je to takový mix šedé a hnědé metalízy. SSSexy... zatím jsem ji nepotkal. No a cena za jakou to mám, to by jste nevěřili...
  16. Tiborski

    SWčko

    A kdy je pražský sraz? Taky bych to auto rád nějak poupravil, ale na netu se mi nic nepodařilo na SW sehnat... Mám divnej pocit, že se na něj lidi docela koukaj. A v Praze jsem potkal jen dvě černé a jedno modré, ale nijak mě to v těch barvách neoslovilo... Ad motor, ta 16 bezvadně táhne a v testech ji hodně chválí, tak uvidíme, jak se bude chovat naložená a plná lidí...zatím netestováno.
  17. Pánové, právě jsem se stal majitelem 407 SW, 1,6 HDI . To je kuuus !!! Ještě mám převozky...
×
×
  • Vytvořit...