Přejít na obsah

Dolík

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    2003

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Buchlovice
  • Stát
    Česká republika

Dolík's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

1

Popularita

  1. Dolík

    Nesvítí zadní mlhovky - break

    Zahada mlhovek vyresena. by me hrozne zajimalo, jakou pojistku Kuba menil, kdyz tam zadna, opakuju zadna nebyla! Proc nesviti tazne Zatim nevim.
  2. Dolík

    Nesvítí zadní mlhovky - break

    No, zatim jsme jen zjistili, ze do jednoho relatka u praveho zadniho svetla (jsou tam dve stejne) nejde stava. Kdyz se stoupne na na brzdu, lupne v nem, ale cerveny drat je mrtvy. Zasuvka tazneho je mimo blinkru mrtva. A ty dva draty, ktere jsou v konektoru mlhovek v zasuvce tazneho jsou nejak amatersky spojene u leveho zadniho svetla. tam tech pesku bude vic. Nebo nejaka blbost, co to cele pos.... Nema nekdo schema pojistek s popisem v cestine? V anglictine a polstine mam.
  3. Dolík

    Nesvítí zadní mlhovky - break

    Plisek tam neni a v kontaktu pro mlhovky jsou dva draty. Zapojeni by melo byt podle toho, co jsem nasel na netu v poradku. Zasuvka je bez rzi a oxidace. Jinak o elektrice vim jen, ze kope, takze zkousim pokus, omyl :-) kluk, co mi bude delat servis ma zatim moc prace, zkousim sam... A snad se i neco naucim.
  4. Dolík

    Nesvítí zadní mlhovky - break

    Tak toto uz jsem nekde nasel na fotce, ale na aute to nemam. Prikupime. :-) a zbytek se snad nejak poresi. Dik.
  5. Dolík

    Nesvítí zadní mlhovky - break

    Prosim te, kde je ten odpojovac a jak to vypada? Asi blba otazka, ale nic jsem nenasel. A znovu jsem pripojil vozik a na aute jde vsechno mimo zadnich mlh, jako bez voziku. Na voziku jdou jen blinkry. Tazne je Asi origos pazout.
  6. Dolík

    Nesvítí zadní mlhovky - break

    Cao, mam tu 406 od kubata. Kdyz jsme pripojili vozik, tak na voziku fungovali jen blinkry. Co svitilo na aute si nejsu jisty, protoze jsem musel rychle neco odvezt. Vyzkousim. Ale myslim, ze to bylo stejne, jako bez voziku. Navic jsme to meli na diagnostice a je tam nejake menu, kde se testuji svetla a byl tam i zadni sterac a ten jediny sel pres tu diagnostiku pustit. Zadne svetlo nereagovalo.
  7. Dolík

    Pneumatiky na 405-ťku

    zdarec, jaký je origoš rozměr gum na 405 kombi 1,8 TD? v TP mám možná nějakou blbost, bo je tam ještě jeden blud. v manuálu jsou rozměry tři... dík
×
×
  • Vytvořit...