Přejít na obsah

Peter407

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 407
  • Rok výroby
    2007

Profilové informace

  • Město
    Nitra
  • Stát
    Slovenská republika

Peter407's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Peter407

    Ojeté brzdové destičky

    Beriem to ak, Ti to odporučili a informovali Ťa hlavne ! Ako dôvod to je slabí (čo ak, čo keď, ... strihneme...).
  2. Peter407

    Ojeté brzdové destičky

    Nakoľko som presvedčený, že v mojom prípade ide len o úmyselné prestrihnutia káblov, zaujímal by ma hlavne dôvod ??? - má vplyv indikácie senzorov opotrebenia bŕzd na tester ? - je dôvod k ich prerušeniu pre signalizáciu, ak som stým zatiaľ problém nemal ? - je senzor opotrebenia brzdových segmentov spojený (vyhodnocovaný) riadiacej jednotke „Pc“ v obvode systému bŕzd (ESP, ABS, ... )? - je to vôbec bežné ich strihať, pre čo ??? - „ dôvod „ ?
  3. Peter407

    Ojeté brzdové destičky

    Chápal by som to, keby to bolo odrhnuté len na jednej strane, ale na obidvoch predných kotúčoch (Ľ,P strana) a práve ten istý (farby) ! „priložené foto je len jedna strana“ ! Je to jasný strih kliešťami. Moja hrúbka brzdového segmentu je cca 7-8mm. Norma (prevádzková) – hrúbka predných brzdových segmentov 13mm – 2mm, zadné 11mm – 2mm.
  4. Peter407

    Ojeté brzdové destičky

    Pri výmene pneu zima/leto som spozoroval prestrihnutie jedného z dvoch vodičov na obidvoch stranách predných brzdových kotúčov (signalizácie opotrebenia brzdových platničiek pri konektoroch), som bol prekvapený keď že pri výmene pneu leto/zima som nič takého nespozoroval ikeď som sledoval pozorne stav brzdového obloženia. V zime som od výmeny pneu navštívil len Peugeot-servis z dôvodu „zvolávačky“ ktorá sa týkala výmeny klapky vákuového čerpadle posilňovača bŕzd. Domnievam sa že k prestrihnutiu prišlo práve pri návšteve servisu ! Vie my niekto zodpovedať, že z akej príčiny by to mohli strihnúť ? Hrúbka brzdových platničiek je asi 8mm, a pred návštevou servisu my nesignalizovalo žiadnu poruchu ! Za odpoveď vopred ďakujem. Peugeot 407 2,0HDI 100kW 06/2007 78000km
×
×
  • Vytvořit...