Přejít na obsah

genoid

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

Profilové informace

  • Město
    Nový Rychnov
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

genoid's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. genoid

    lexia

    Zdar lidičky nemáte někdo zkušenosti z tímto kabelem a softem planet 2000??Potřeboval bych nějaký uživatelský manuál.
  2. Dobrý den, Obracím se na všechny,kteří umí poradit. Příbuzný má Citroen Berlingo 1.6 16V r.v.2005 (měl by být stejný jako Peugeot Partner). Nedávno začala zlobit manuální klimatizace,tak jsme to dali do servisu,který se specializuje výhradně na klima a po 7 hodinách laborování nám oznámili,že to neopraví,protože je vadná řídící jednotka klimatizace,jenže oni ani neví,kde by jí měli hledat. Jde o to,že klima po zapnutí funguje pouze na 1 stupeň,ale to skoro nefouká,takže to není vůbec cítit.Jak se přepne na vyšší stupeň,tak se klima vypne (tlačítko A/C svítí),kondenzátor se vyfouká a je opět vedro. Moje otázka zní - má skutečně manuální klima svojí řídící jednotku,nebo je svedená do BSI? Případně pokud někdo poradí co s tím,budu vděčný.
  3. genoid

    406 Diagnostika

    Tak kabel funguje jen z části a jen s programem scanmaster verze 1.7 ale je to naprd ,je to jen na určite řidící jednotky já mám ECU a tady to nejde.
  4. Čau lidi poraďte mi,koupil jsem diagnostický kabel ELM 327 a nefunguje.Moje auto je Peugeot 406 2.0 hDI 80KW r.v. 1999.Programy jsem vyzkoušel snad všechny ale nic.
×
×
  • Vytvořit...