Přejít na obsah

Ronal206

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

Vše od uživatele Ronal206

  1. zdravim kdyz jsem koupil auto tak bylo bez mlhovek a ty jsem ted dokoupil ale potreboval bych poradit jak zapojit?!Koupil jsem i páčku na směrovky s mlhovkama. Moc diky za rady
  2. Zdravim potřeboval bych poradit.Auto jakmile vyřadim tak chcípne a bez plynu ho nenastartuju tak jestli by někdo nevěděl čím by to mohlo bejt
  3. Ronal206

    problikavani kontrolky motoru p406

    Hele me to taky občas svitilo a měl jsem tam špatný asi 4čidla tak jsem je vyměnil a je po svícení kontrolky!Nech si to napíchnout na diag.a pak opravuj obraceně to nemá cenu to bys do oprav mohl taky necpat několik tisíc!!!!!
  4. zdravim chci se zeptat jestli někdo nemáte zkušenost s vyměnou předních světel z nového modelu na starý model???Nebo jdou jen vyměnit světla?
  5. Ronal206

    peugeot 405

    Je to motor 1.9 benzin jednobodové vstřikování(77KW)
  6. zdravim chtěl bych se zeptat jestli někdo neví co by mohlo způsobovat špatnou funkčnost sytiče???když za studena nastartuju tak mam malo otáček dokovat se to trochu neohřeje!!!a někdy když zastavim na křižovatce za studena tak to neudrží otáčky a chcípne to!!!!!
  7. Ronal206

    Palivový filtr na 405ce

    Jo moc děkuji a nashledanou
  8. Zdravim chtel bych se zeptat jestli by někdo poradil kde najdu u 405ky palivovy filtr je to obsah 1.9 jedno bodovej vstřik??!!!
×
×
  • Vytvořit...