Přejít na obsah

mmatej

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 807
  • Rok výroby
    2006

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Sokolov
  • Stát
    Česká republika

mmatej's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. mmatej

    kliková řemenice typ

    Děkuji za odpověď. Zítra jedu dálku tak uvidíme jak se to bude chovat. Zajímavé je to, že tato řemenice se montuje na mnohem slabší motory, a nevadí tam. Takže si s tím silnější motor snad poradí?
  2. mmatej

    kliková řemenice typ

    Tak jsem koupil řemenici 0515V6 a měla drážku na klínek 6mm. Ale je o 1kg těžší ? Pak ještě všude párují/ nahrazují 0515V5 ta je uplně stejná i váha.Řemenici jsem tam dal, ale nevím abych si nepoškodil kliku kvůli těžší řemenici ?
  3. mmatej

    kliková řemenice typ

    Pod číslem 0515T7 je snímač otáček kliky?
  4. mmatej

    kliková řemenice typ

    Tak jsem našel tady na fóru výkres a tam je číslo řemenice 0515V6 u Peugeota my dali číslo 0515V9. Tak zkusím zítra vyrazit a sehnat jinou.
  5. mmatej

    kliková řemenice typ

    Dobře počkám jestli se ještě někdo ozve.Dík
  6. mmatej

    kliková řemenice typ

    To nevím je to motor ze začátku výroby a možná pozdějí bya modernizace. Ale to mě ani nevarovali ani Peugeota jen, že objednají origo díl a uvidíme co přijde?
  7. mmatej

    kliková řemenice typ

    Řemenice tam musí být přesně bez vůle i když jí utáhnu šroubem.
  8. Dobrý den, potřebuji poradit. Na motor 2.0 HDI 100kW výr. 6 2006. Nemůžu sehnat správný typ klikové řemenice. Už jsem měl objednáno 5 typů řemenic i s originálním čísla od Peugeota a všechny byly špatné. Originál číslo je 0515V9 a vždy to byla řemenice s drážkou na klínek 8mm a na starý řemenici mám drážku i klínek 6mm.Děkuji za radu Matěj
  9. mmatej

    řízení partner

    Děkuji za radu.Sundám manžetu jestli tam najdu nějaký piliny a pak zajdu do servisu.Nebo to jde opravit \"v garáži\"?.
  10. Potřebuji poradit.Při jízdě my doslova škube řízení do leva až to hodí s autem.Pak je na několik kilometrů klid.Auto je v klidu nic neškroupe nevrže.Už nevím co s tím.V posilovači řízení jsem kapalinu dolil a nepomohlo to.V servisu my řekli, že to je převodka řízení a to se my nezdá.Problém by trval stále kdyby tam byla vůle v řízení.Prosím o radu.Děkuji
×
×
  • Vytvořit...