Přejít na obsah

TheTimo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

TheTimo's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Autoland nic, trpělivost mi už dochází (((
  2. Nejdřív se omlouvám, že to cpu sem, ale lepší rubrika mě nenapadla. Je to bohužel ale musím se zeptat, páč začínám zoufat. Mám fakt hezkou 106tku, ale problém je, že je to 92ka dovezená z Německa a tudíž potřebuji české doklady, páč to tady ofiko nepřihlásím. Nevítě o nějaké vrakárně nebo něčem, kde by prodávaly buď totálky auta s doklady nebo jen doklady se štítky? Potřeboval bych toto: P 106 r.v. nejlépe 1992, motor 1.1 typ HDZ2, 3 dveře, na barvě nesejde, kdyby ale, tak šedočerná Pomozte mi prosím, sem už zoufalej, peníze na doklady jsou, takže přijedu, platim hotově, ale všichni jen slibujou a nakonec nemaj. Stačí nějaké čísla, vše si obvolám, ale sám sem bezradnej, annonce, tipservis, plno serverů a nic ((( Díky moc za pomoc! Klidně bych tam kde seženu papíry vzal i díly, páč potřebuju nějakou plechařinu, díky moc ještě jednou.
  3. TheTimo

    Rada a porada - P106

    Tak auto už jezdí, odstrojil jsem předek a zjistil rozpojení takového velkého kulatého konektoru, teď už startuje a po rocem otor vrní, ale pořád sháním doklady, může mi někdo poradit prosím nějaký vrakoviště, popř. poradit čísla, kam bych mohl zavolat jestli nemaj doklady na 1.1 HDZ2 1992? Díky moc za ochotu!
  4. TheTimo

    Rada a porada - P106

    jakoubek: Děkuju moc, mám pocit, že bude někde vypadlej konektor nebo něco, že to bude nějaká blbost, o víkednu na to skočím a uvidíme, ale děkuju moc za radu, teď nemám auto u sebe, přes týden pracuju jinde, ale o víkendu na to skočím a poreferuju co to bylo ...
  5. TheTimo

    Rada a porada - P106

    Ok, moc děkuji, o víkendu se kouknu, přes týden sem pracovně jinde, tak uvidíme, snad to nastartuju ...
  6. TheTimo

    Rada a porada - P106

    Jasně chápu, je to auto pro přítelkyni, takže se členem stávat nemíním, postačila by mi rada ohledně toho kde je ta nárazová pojistka )
  7. TheTimo

    Rada a porada - P106

    Jasně chápu, já jen že opravdu otočím klíček, nerozsvítí se ani mazání ani baterka, jen hučí čerpadlo a když otočím abych nastartoval tak to čerpadlo vypne a nic ... mám taky dojem, že tam bude něco jako nouzová pojistka, vedle nádobky na brzdovou kapalinu jsem našel poistky, ale všechny jsou ok, tak tam něco musí být, ve startéru je všechno zapojený, podle mě tím nárazem něco seplo a odpojilo se, protože vše jinak funguje, od světla počíbnaje, po větrák konče ... díky moc za rady!
  8. TheTimo

    Rada a porada - P106

    Prozatím děkuji, Hadro prosím, mohl bys kouknout do toho manuálu? Já nic takového nemám, díky!
  9. TheTimo

    Rada a porada - P106

    To opravdu nikdo nepomůže?
  10. Dobrý den, zdravím Vás Peugeo?áky ) Jakožto zarytý Fia?ák a neznalec francouzů Vás prosím o rady. Koupil jsem z Německa Peugeot 106, rok 1992 a obsah 1.1, nabouraný lehce na předek, mám pár dotazů. 1. Sháním díly karoserie, a to levé světlo, kapotu, levý blatník, levý bílý blinkr, nárazník, a příčku na které jsou usazeny štítky, nebo prosím kontakt na nějaké vrakoviště, kde by mohly mít tyto díly. 2. Sháním doklady, protože je to rok 1992 a oficiáílně to přihlásit nejde, takže jako přestavbu, má to tři dveře a na barvě sice nezáleží, ale kdyby, tak černošedá. Motor 1.1 a označení XR, popřípadě tip, kde doklady sehnat? 3. Poslední dotaz je kvůli nastartování, když otočím klíčkem, nerozsvítí se kontrolka mazání a baterie, jsou zhasnuté, jen se hýbne ručka palivoměru, má tento model nějakou nárazovou pojistku? Hledal jsem, ale nic jsem nenašel. Veškerá jiná instalace funguje, ale otočím klíčkem, čerpadlo hučí, ale hučet nepřestane a když otočím klíčkem abych chtěl nastartovat, tak se nic nestane. Nevíte někdo co s tím ?!? Díky moc předem za rady a odpovědi! TheTimo
×
×
  • Vytvořit...