Přejít na obsah

Jean

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

Vše od uživatele Jean

  1. Jean

    Auto Vašenda 2

    Medvěd: No Džbán někdy příště, ještě se rozkoukávám a nejsem nejmladší, resp. na ty partičky. To není nějaká urážka, zatím jsem hledal info k Peugeotu, našel jsem přes club cestu k servisu, což taky není na jiných fórech samozřejmost a družit se třeba někdy začnu. Spíš jsem tím prvím příspěvkem chtěl dát nějakou zpětnou vazbu, že ty informace tady jsou funkční - třeba s tou nápravou, bych se možná v servisu bez fóra divil, co mi to vysvětlují, za speciální peugeot servisní postup.
  2. Jean

    Auto Vašenda 2

    Já jsem nezvedl nic, jenom jsem si posteskl, že od předchozího majitele jsou tam sice pěkný 15\" kola a když jedu plnější, škrtám o podběhy. Servis mi navrhl, že když mi budou dělat ložiska ramen (prostě \"repasi\") pokusí to nějak přizdvihnout, pokud to nebude vysoko jak koza. Já jsem to pochopil, jako o zub přízdvihnutí a výsledek je dobrý, resp. mezera mezi pneu a podběhem je opticky vepředu a vzdau stejná. Ale princip těch tyčí mi uniká, pružinu chápu líp.
  3. Jean

    Auto Vašenda 2

    306 je r.v. 2000, nezapomeň že jenom Defend Lock a volnoběžný ventil přišel na 10tKč. Mě prostě přišlo, že navrhovaná údržba má logické souvislosti a opakovaná práce bude dražší než druhý čep či vodní pumpa, při výměně rozvodů. Jinak jsem s 306 moc spokojený, jezdím nejvíc po Praze a tak mi výkon stačí a konečně mám po udělání zadní nápravy pokoj s drhnutím širších pneu o podběhy, v servisu nastavili nápravu \"o zub\" na torzkách a vypadá to i líp zvenku.
  4. Tak jsem hledal po koupi 306tky 1.6i servis, resp. doporučení na fóru a zamířil jsem i přes jistou rozporuplnost názorů na Harfu. To staré fórum je tak dlouhé, že to nebudu vytahovat.... Potřeboval jsem rozvody, filtry, oleje, repasi zadní nápravy po konzulaci s mechanikem a měl jsem problém s volnoběhem. Servis proběhl naprosto v pohodě, termín dodržen a hlavně mě docela sedělo jednání na rovinu - tohle zvládneme hned, tohle nám udělají kolegové elektrikáři (tajný vypínač), tohle dělat nechceme (trochu jsem vymýšlel chiptuning a podle servisu je to blbost), montáž Defend-locku mi taky zařídíli v rámci jedné návštěvy, diagnostikou na motory jsou vybavení. Ještě mě překvapilo, že ačkoliv mají na skladě pneu Barum, spolupracují s internetovým obchodem www.rajpneu.cz, takže si vyberu zimní gumy, pokud budu chtít jinou značku, tam a jenom objednám mailem v servisu, za cenu na netu jsou tam prý druhý den. Sice jsem neuspěl s debatou na téma levnější ND - podle servisu, co nemají vyzkoušené a jistotu, že to dodavatel případně vyreklamuje, nebudou nikomu montovat, ale celkově to bylo v termínu, za dohodnutou cenu, klidná a věcná komunikace, což taky není samozřejmost. Ačkoliv jsem tam nechal přes 27.000 neměl jsem pocit že ze mně někdo tahá peníze, vše podrobně vysvětleno a doloženo (překvápko byla pro mě cena volnoběžného ventilu-(( Takže, co jsem potřeboval, jsem perfektně dostal, včetně předkupní konzultace a cením si těch služeb okolo, resp. na relativně malý servis hodně profi, včetně třeba platby kartou, to to hned míň bolí, než dávat kupku bankovek na stůl -))
×
×
  • Vytvořit...