Přejít na obsah

kubas

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 5008
  • Rok výroby
    2010

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Ostrava
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

kubas's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. kubas

    Predni brzdove kotouce

    poprve ano textar, po treti Zimmermann doporucuje desky ATE.
  2. kubas

    Predni brzdove kotouce

    brutall: poprve oboji podruhe jen kotouce a potreti zase oboji
  3. kubas

    Predni brzdove kotouce

    Vibruje volant, brzda i cele auto pri urcite rychlosti, ale jen pri brzdeni. No ohly naboj by to mohl vysvetlovat, ale netusil jsem ze to jde a je pravda ze nejaky mesic pred tim mi menili lozisko... Necham premerit hazivost naboje, predpokladam ze to asi nikdo nedelal diky za tip.
  4. kubas

    Predni brzdove kotouce

    Hledal jsem a nasel jsem, ze nekomu menili zadni siletboloky v ramenu, nekdo tu psal ze mel spatne nalisovane lozisko, to si moc nedovedu predstavit jak se to da provest. Nicmene v mem pripade vymenou kotoucu vzdy vibrace zmizely a obevily se az po par tisicech, kdyby to bylo silentblokem tak to vibruje i s novymi kotouci...
  5. kubas

    Predni brzdove kotouce

    Stylem to fakt neni, snazim se brzdit minimalne.
  6. Zdravim, nechal jsem si vymenit predni kotouce a desticky, kotouce byly mirne zvlnene a desticky uz mely za par..., ale nekopaly, nevibrovaly, brzilo to v pohode. Po ujeti cca 2000 km absolutni katastrofa. V rychlosti mezi 50-70 vibrovalo cele auto, volat, pedal. Rek jsem si, asi nejaky spatny kus, byly to kotouce Textar. Koupil jsem TRW, vymenil a zajel do chorvatska cca 1000 km a po ceste zpet uz vibrovaly taky. Koupil jsem Zimmermann, ty vydrzely asi 5000km, uz jsem myslel ze to bude ok, ale opet to same Nesetkal se s tim nekdo? Nemuze byt pricina nekde jinde? Doporucite kde koupit kvalitni kotouce? Diky za rady, Kubas
  7. Zdravím, nemá někdo schéma zapojení vyhřívání sedadel? Nefunguje mi sedadlo řidiče. Spirála vypadá OK, změřeno 0Ohm a senzor cca 600 Ohm, stejné jako u funkčního vyhřívání u spolujezdce. Přívod napájení taky OK. Zkoušel jsem přehodit řídící jednotku od spolujezce, žádná změna. Ovládaní otočným přepínáčem taky stejné hodnoty jako u spolujezdce. Jediný rozdíl je v odporu mezi fialovým a modrým vodičem, u spolujezce jednotky Ohmu a u řidiče cca 25 Ohmu, ale netuším kam to vede, vede ven z řídící jednotky někam do auta. Předem díky za rady.
  8. Leve gufero bylo uplne ojete, prave na delsi poloose jsem zatim nemenil. Umyl jsem to a uvidime. Myslim ze kdyby to teklo z motoru tak bude od oleje setrvacnik. Jeste jednou diky za rady.
  9. Diky moc, jsem si to myslel, ale nebyl jsem si jisty ze se to muze nalit pres ten vetraci otvor. Olej mam uz novy koupeny, mely by tam byt taky 2 litry podle prodejce ND.
  10. Zdravim vsechny odborniky na pazouty a prosim o radu. Koupil jsem pred par mesici 5008 (KOMBI PRO VOLNÝ ČAS 1.6 HDI 115 (DV6C) BVM 6) najeto 185 000. Tece olej z prevodovky pres gufera kolem poloos. Chystal jsem se je vymenit, ale zaboha nemuzu najit zadny kontrolni sroub na hladinu oleje. Je tam nekde? Pokud ne, tak pres co dolit olej a kolik? Diky moc za rady!
×
×
  • Vytvořit...