Přejít na obsah

neogen

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

Profilové informace

  • Město
    Buchlovice
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

neogen's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

1

Popularita

  1. Tak čerpadlo vypadá OK.Rozberal jsem sání a měl jsem před půl rokem díru v sání a všechen ten prach s olejem se ponalepoval kolem EGR.Takže to bude asi ono zkusím to vyčistit a uvidí se.
  2. S tím filtrem to zkusím vyměnit, ale stále mě zaráží že to přestane dělat jak se to zahřeje měnil jsem 2 měsíce z5 klínový řemen a par dní než to začalo tak mi praskla hadička od odstřikovače a docela obstojně mi to vykropilo motor.
  3. Zdravím, mám peugeot 206 1.9D 99 rok. Od včera mi začaly při volnoběhu kolísat otáčky při studenem motoru je to ok jak se to trochu zahřeje tak to začíná kolísat napřed +-100 a později +- 200 po dalším zahřátí problém zmizi. Kde bych v motoru našel snímač teploty motoru? Je na chladiči nebo ještě někde jinde? Díky za odpovědi. [upravil dne 31/12/12 16:20 od neogen] [upravil dne 1/1/13 18:24 od neogen] [upravil dne 11/1/13 08:40 od neogen]
  4. neogen

    Peugeot 206 zateká

    Tak jsem se na to dival a jsou tam 2 svetla jedno vetsi a jedno mensi které první?Nebo první vyloupnout ten plastovej kryt a pak odsroubovat svetlo?
  5. Zjistil jsem ze pri trosku vetsim desti mi zateka do strechy asi kolem anteny chtěl jsem se na to podívat ale netusím jak se dostat k anténě ze spodu pres stredovy panel se svetlem nemate s tim nekdo zkusenosti?
  6. Zdravím řeším problém s ventilaci v peugeotu 206 1.9D 99. Už několik dní mi strašně hučí vetrák ventilace a nedaří se mi k tomu dostat. Netušíte někdo čím to může být nebo jak se dostat k tomu větráku.(Pilový filtr jsem měnil). Díky
  7. neogen

    Peugeot 206 99 1.9D

    Tak vypadá, že je to vyřešeno nasazoval jsem novy klinovy remen a jsou vyhnute kladky tak se to trosku dre musim to nechat vymenit.
  8. Zdravím do delší době jsem šel kontrolovat motor a všim jsem si mastnych cernych sazi v leve casti motoroveho prostoru.Na pravo vubec nic nesetkali jste se s tim nekdo? Díky
  9. Peugeot 206 1.9D 99 Mám 2 dotazy. 1. Auto se dost zatrepe pri nastartovani a vypnuti motoru. Moc se mi to nepozdava tusi nekdo cim by to mohlo byt? 2. To uz je horsi kdyz nastartuju tak mi neco v motoru vydava dost hnusny cvakavy zvuk a to hlavne kdyz vytocim kola. Mam podezreni na posylovac rizeni. Po odjeti tak 2-3 km to zmizi.
  10. neogen

    Peugeot 1.9D sání vzduchu

    Zkusím první tu opravu.Vymenil bych to z vrakace, ale je to prave dohromady s tim odkapávacem.
  11. neogen

    Peugeot 1.9D sání vzduchu

    Praskla ta plastová část tak to zkusím nejak nadstavit.
  12. neogen

    Peugeot 1.9D sání vzduchu

    Tak to bude nejspíše odkapávač.
  13. neogen

    Peugeot 1.9D sání vzduchu

    Zkoušel jsem to dát dohromady páskou, vydrželo to 3 dny pak se to uvolnilo a začal protékat olej. Na co to muže být napojeno? Vede hadice od vzduchového filtu do motoru a je to napojeno jeste na takovou krabicku a vede to na bok motoru.
  14. Zdravím, potřeboval bych poradit. Mám peugeota 206 1.9D a praskla mi hadice u přívodu vzduchu v cásti která vede ke spodu motoru. Je možné provést její opravu nějakou páskou nebo nečím podobným. Trochu z toho vytéká olej. Díky za pomoc.
  15. Dobrý den, potřeboval bych poradit kde u peugeota 206 r.v 1999 1.9D najdu klakson. Díky
×
×
  • Vytvořit...