Přejít na obsah

bradleyS

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 106

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    ostrov
  • Stát
    Česká republika

bradleyS's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. bradleyS

    Pricniky 5008

    Děkuji za odpověď. Tak to mě moc nepotěšilo, s tak malou roztečí se všechny předměty na pričnících hrozně kývou.
  2. bradleyS

    Pricniky 5008

    Ahoj, chci si koupit 5008 tak 2013-15. Auto bude i jako pracovní. Problém je že vozím na střeše dlouhé věci. Hlavně žebřík. Potřebuji príčníky co nejdál od sebe. Myslel jsem že pokud má auto podélné nosníky tak můžu dát příčníky kamkoli, ne jen do připravených montážníh bodů jak to je na té horní fotce. Prosím jak to teda je? Děkuji. Doteď jezdim s klasickými kombi s hagusy.
  3. Ahoj, prosím potřebuji poradit s opravou brzd. Mám 406 80kw s ABS, při sešlápnutém brzdovém pedálu mi pedál pomalu klesal až na podlahu a i to hůř brzdilo. Vyměnil jsem hlavní brzdový válec za nový ale je to pořád stejné. Když sešlápnu brzdu s vypnutým motorem tak pedál drží, jak nastartuji pomalu klesne až na podlahu. Nevím jestli jsem to jen špatně neodvzdušnil nebo může být špatné i něco jiného? Odvzdušnění jsem asi udělal špatně, začal jsem levým předním a skončil levým zadním. Dočetl jsem se tu že se to má dělat přesně obráceně. Musím mít také nastartovaný motor? Dík.
  4. a jak jsou na tom tyhle motory ze životností?pžemýšlím o koupi 406 kombi ale nevím jestli novější HDI nebo klasiku 2,1 td.někde jsem četl že životnost commonrailu (HDI) je 150-200 tis a pak se musí měnit vysokotlaký a podávací čerpadla což asi nejsou nejlevnější záležitosti.peníze jsou na model okolo r.v. 1999 tak to budou mít reálně najeto někde kolem 200-250 tis km.
×
×
  • Vytvořit...