Přejít na obsah

msusek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 407
  • Rok výroby
    2004

Profilové informace

  • Město
    Mojmírovce
  • Stát
    Slovenská republika

Kontakty

  • Webová stránka
    http://workoholikelektro.webs.com

msusek's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Díki za rady,toto fórum je super.
  2. Má najazdených 150 000km
  3. Včera mi rozvodový remeň preťal plastový kryt, zistil som si, že nový rozvodový remeň stojí 55€.chcem sa opýtať,koľko cca stojí pod rukou : - rozvodový remeň - plastový kryt - kladka k rozvodovému remeňu - kotúč (koleso), na ktorom je rozvodový remeň A koľko môže oprávar pýtať za robotu, keď mení tieto komponenty.
  4. Mám jednu otázku: Keď sa mi zohreje motor a blíži sa ku 90-ke, tak sa mi zapne ventilátor.Keď vypnem auto, tak ventilátor hučí ešte dobrých 5-7minút, čo sa mi nezdá.Počul som, že by mal hučať tak maximálne 2 minúty.Predtým sa mi stávalo,že som prešiel cca 10 km a už ventilátor hučal.Teraz mi to už nerobí,ale to neviem či nie je avízo niečoho zlého čo ma čaká.Už mi menili termostat a furt nič.
  5. msusek

    Problém s prevodovkou a s filtrom

    Ďakujem všetkým za rady.
  6. msusek

    Problém s prevodovkou a s filtrom

    Nemáš na žebrování chladiče vrstvu prachu? Jednou jsem opravoval klimu (né na autě) a říkal jsem si jak je ten filtr na tom žebrování zašpiněnej. Šáhnul jsem na něj prstem a sloupnul jsem vrstvu prachu Byl uplně zasranej, že nebyl vidět ani náznak žebrování Mám ten prach len povysavávať?
  7. Mám peugeot 407 1.6 HDi,chcem sa opýtať dve otázky. 1)Z ničoho nič mi nejde zaradiť žiadna rýchlosť a keď chcem zaradiť,tak prevodovka mi normálne pláva. 2) Na predku auta je ventilátor, ktorý sa spustí v prípade,že voda v chladiči nestíha,ten filter,alebo čo to je za tým ventilátorom sa musí len vymeniť,alebo sa dá nejako aj vyčistiť?Počul som,že ten filter stojí 1 327,76€(40000Sk). Vopred ďakujem za rady.
×
×
  • Vytvořit...