Přejít na obsah

yuri407

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

Vše od uživatele yuri407

  1. yuri407

    Zvýšenie podvozku

    Zmena ťažiska podla mňa nebude až taký dramatický problém. Predstav si ako sa zmení ťažisko keď naplno zaťažíš strešný nosič. Určite je to cítiť, ale je to v norme.
  2. yuri407

    Zvýšenie podvozku

    Do nových kolies asi nepôjdem, mám kúpené nové letné aj zimné pneu a nové elektrony, samozrejme 16\". Asi to budem riešiť vysúsruženými podložkami pod struny.
  3. yuri407

    Zvýšenie podvozku

    Neviem či mi 8mm pomôže. Che to trošku viac.
  4. yuri407

    Zvýšenie podvozku

    Najčastejšie čumák a prah za prednou nápravou.
  5. yuri407

    Zvýšenie podvozku

    Mám aj starú 406ku a s tou prejdem uplne bez problemov. [upravil dne 25/8/10 yuri407]
  6. Vie niekto poradiť ako zvýšiť podvozok na mojom 407SW.Stačí o 2-3 cm. Mám problém dostsť sa na chalupu po lesnej ceste, pritom ostatne auta tadial jazdia v pohode.Na nete som našiel podložky pod struny, ale len na zadnu nápravu.
  7. Po dlhsej jazde v teple zrazu zacala vodicova strana naplno kurit a spolujazdcova naplno chladit bez moznosti ovladania. Po precitani fora mi to bolo jasne- klapka. V orig.servise na Vajnorskej v BA (mam tam korektne vstahy) klimu v mojej pritomnosti rozobrali najprv len od bocnych plastov. Zistili ze klapka je v poriadku ale nezdal sa im jeden servomotor(bol vyrazne slabsi, na prazdno isiel ale klapku pretocit nedokazal) cena asi 80E. Po objednani a namontovani noveho ani ten nefungoval. Nakoniec bol vadny ovladaci panel z elektronikou na stredovej konzole. Vraj sa s tym stretli len raz. Cena aj s pracou 420E. Och ta Peugeotelektrika. Co ma este len caka?
  8. yuri407

    ventilator chladenia

    dik za radu, je to pod plastom podblatnika z vonka od kolesa? je mozne ze tam v tomto snehu nieco nahadzalo?
  9. prosim o pomoc, ventilator chladenia sa zacal chaoticky spustat aj v tejto zime a na dost niskej teplote motora. kde je vlastne cidlo na ventilator na 2.0hdi 66kW?
  10. yuri407

    Mapy 2009

    poprosim poslite mi link na mapy do RT3 cez SZ, najlepsie rapidshare.com
×
×
  • Vytvořit...