Přejít na obsah

Hopsal

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 206
  • Rok výroby
    2006

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Usti Nad Orlici
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Hopsal's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

1

Popularita

  1. Ahoj, prosím o radu jak demontovat 3 brzdové světlo u 206 sw rv. 2006. Přestalo svítit. Zjistil jsem, že je přerušená kostra, ale ani po opravě kabelu nesvítí. Po připojení 12V přímo na konektor světla taktéž nic. Takže jedině vyndat, ale nemůžu přijít na to, jak to rozebrat. Ty tři srouby co drží kryt a křídlo jsem odšrouboval a zda se ze to ještě nějak drží na pantech. Diky za rady.
  2. Hopsal

    Písknutí při startu

    Vyřešeno, pokud by někomu dělal Pažout to samé co mě, problém byl v autobaterii. Po výměně je to již bez problémů. Na zátěž měla cca 9V a to se řídící jednotce zřejmě nelíbylo a tak při startu vždy jedenkrát výsražně pískla.
  3. Hopsal

    Písknutí při startu

    To asi ne , protože naposledy to udělalo dnes navečer a to ukazoval teploměr asi 7 st.C. Signalizace námrazy je od 3st.C.
  4. Hopsal

    Písknutí při startu

    Určitě, jinou baterku vyzkoušet můžu. Nezpůsobí odpojení baterie např. odhlášení autorádia nebo nějaký jiný problém s řídící jednotkou.
  5. Hopsal

    Písknutí při startu

    Je to zvuková signalizace, jako např. trojí písknutí při malé zásobě paliva( rezerva). Ještě upřesnění jedná se o 206 SW 1.4 benzín , rv.2006 [upravil dne 19/11/09 Hopsal]
  6. Ahoj, mám na vás jeden dotaz. Při startování se mi někdy ozve jedno krátké písknutí. Při startování postupuji tak , že otočím klíčkem, nechám pozhasínat všechny kontrolky cca 5 sekund a pak staruji. Kontrolka STOP nebliká. Písknutí se ozve pouze někdy. Netušíte někdo , co by to mohlo být? Je možné , že to dělá slabší baterie. Na zátěžovém měřáku už není v nejlepší formě.
  7. zzipCZ , mockrát děkuji , to ale byla rychlost , ještě prosímtě o informaci , kde se z toho dá vyčíst , kolik to má aerbegů, když jsem to kupoval , tak uváděli 4 , ale našel jsem tam jenom dva.
  8. Ahoj , mohl bych poprosit někoho z přítomných o informace o mém vozidle Peuegot 206 SW VIN VF32EKFWA47536349 , zkoušel jsem to přes servicebox , ale nějak to nefunguje. Jde mi o servisní prohlídky a výbavu. Jedná se o dovoz z Belgie. Děkuji.
×
×
  • Vytvořit...