Přejít na obsah

danny617

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 206
  • Rok výroby
    2006

Profilové informace

  • Město
    Roztoky
  • Stát
    Česká republika

danny617's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Asi to budu muset zkusit .... A nechat to tedy prohlédnout, zda není nějaká mechanická chyba ... Asi jiné nějaké vlny či co to otevírat nemůže, co? Kousek je třeba nádraží vlakové ... Asi je to úplná blbost, ale fakt už nevím ... Celý počítač auta opravdu vyměňovat nechci .... Je to trošku záhada ...
  2. Právě, že jsem to už zkoušela odemykat a zamykat klíčkem - ne dálkou .. a žádná změna .. Auto je odemčené při příchodu. Neodemčené bylo jednou, když jsem jela dříve z práce domů ... proto jsem si také myslela, že mi ho někdo odemyká (že ještě neodjížděl...). A nedá se to dálkové ovládání v autě nějak vypnout? Aby nešlo odemykat dálkou, ale jen klíčkem? Opravdu se nikde jinde auto neodemkne než na tom jednom parkovišti ... Pokud by se odemykalo i jinde, tak je mi jasné, že problém bude někde mechanický v autě, ale takhle je to fakt divné ... Díky!
  3. VF32AKFWA47489879, Diky!
  4. Chtěla bych se optat .... začalo se mi samo odemykat auto (206). Jak jsem ale vypozorovala jen na jednom parkovišti, když jezdím do práce ... nikde jinde. Podezírám někoho, že mi při odemykání svého vozu odemyká i moje ... je to možné? Jinak si to totiž nedovedu vysvětlit, že jinde zůstane auto zamčené ... Lze nějak odpojit dálkové ovládání (abych na centrál zamykala klíčkem)? Tak bych mohla zjistit, zda je problém opravdu v tomto. A pokud by byl a chtěla jsem vyměnit centrál... Stačí vyměnit jen tu hlavní řídící jednotku nebo musím vyměňovat úplně celé zařízení? Nevíte cca cenu výměny centrálu (pokud možno jen té řídící jednotky)? Díky!
×
×
  • Vytvořit...