Přejít na obsah

Hynos

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

Vše od uživatele Hynos

  1. To myslis snimac tlaku, co snima tlak pred a za FAPom? Ak hej tak aky moze mat tento snimac suvis s ABS? Ked si odpojim konektor od tohto snimaca tak mi vyhodi hned Antipo....., ale ABS sa mi nerozsvieti. Jazdil som na tuto zavadu dost dlho. Auto si ubralo z vykonu ale ziadna hlaska o nudzovom rezime sa nehlasila. Otacky na volnobeh isli sice lenivo ale v pohode cez 3000. Zeby co kus to original? Mali by v tom spravit poriadok, aby clovek zbytocne nebadal. Myslím, že je to přesně ten snímač o kterým píšeš, ale jak souvisí s ABS to taky nevím. Co se týče nouzového režimu, tak ten se automaticky aktivuje tou hláškou ANTIPOLLUTION FAULT a musí to odstranit ta diagnostika (tak mi to bylo řečeno). A počet těch otáček mi řekl ten mechanik a je fakt, že jsem to auto nemohl pořádně roztáhnout, sice jelo slušně, ale nebylo to ono. V tu chvíli jsem se ale na otáčky nedíval.
  2. Tak jsem se konečně dostal na diagnostiku (v Olomouci jsem byl u Fajta). Zjistili mi tam, že je to vadný snímač diferenciálního tlaku, který má prý i spojitost s ASR/ESP. Auto se skutečně přepne do nouzového režimu a mělo by prý jet tak do 2500 otáček. Nový snímač vyšel na 3.900,- diagnostika na 400,- a oprava na 350,-. Takže to byla taková sranda. Jinak mi tam řekli, že je to vcelku častá závada u těchto aut a projistotu mi řekli, ať se ještě připravím, že mi už dochází aditivum do FAP filtru bratru za 3.500,- , tak se už nemůžu dočkat.
  3. Asi mi nic jiného nezbyde, jenom nevím, proč mi tam vyskakuje i to ASR/ESP. Ale přesto díky.
  4. Zdar všichni, nastal mi jeden problém, kdy mi při jízdě vyskočila na palubním počítači hláška ANTIPOLLUTION FAULT a následně další ASR/ESP a zároveň se mi rožli kontrolky. Nevím kde se stala chyba. Mám i dojem, že mi klesl i výkon. Auto sice jede, ale netáhne jak by mělo. Po nastartování se to opět objeví a kontrolky stále svítí. Nevíte co s tím může být ? Díky všem za radu. [upravil dne 9/2/08 Hynos]
  5. Hynos

    Nefunkční ASR/ESP u 307

    Díky za skvělou odpověď, ikdyž jsem se zhrozil z těch cen a taky čím vším by to mohlo být, ale jak jsem odjížděl odpoledne z práce, tak po nastarování jako by se vůbec nic nedělo a kontrolka byla opět v pohodě, tak doufám, že budu mít klid a bylo to pouze tou zimou, což by bylo na druhou stranu dost podivný, že by - 8 stupňů mohlo dělat takovej mazec.
  6. Dnes ráno jsem nastartoval svojeho Peugeota 307 SW, kdy venkovní teplota byla -8 stupňů a najednou mi zničeho nic zůstala svítit kontrolka ASR/ESP a na dislpeji se mi objevilo hlášení, že tento systém je nefunkční. Neporadíte mi někdo čím to toto mohlo být způsobeno, zimou to asi nebude.
×
×
  • Vytvořit...