Přejít na obsah

poco

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 206
  • Rok výroby
    2005

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Brezno
  • Stát
    Slovenská republika

poco's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. poco

    Pačka smeroviek

    Nemusíš to demontovať z volantu, no na stole je to oveľa jednoduchšie a máš ku všetkému dobrý prístup. Sú tam dve guličky pod pružinkami a ver mi, keď k tomu nie je dobrý prístup, natrápiš sa, alebo stratíš tie aretačné guličky... Vyskúšaj a ak to nepôjde poskladať, demontuješ všetko z volantu...
  2. poco

    Pačka smeroviek

    Neviem či si na to trúfneš. Opraviť sa to dá. Vyskytovalo sa mi to posledné dve zimy. Keď bolo pod nulou. Demontovať združený prepínač a potom na páčke svetiel vylúpiť čiapočku, tenkými klieštikmi stlačiť k sebe tŕň plastovej osky, opatrne stiahnúť plastový diel ktorým prepínaš svetlá. V ňom je tvarovaný medený pliešok a na základni zostanu prepínacie kontakty. Všetko treba opatrne štetčekom vyčistiť od medených pilín a vazelíny, premazať Konkorom a veľa šťastia do skladania. Hlavne žiadne násilie, je to všetko jemnučké a slabučké...No a naučiť sa prepínať smerovky tak aby si sa nedotýkal konca páčky, ale približne v strede. Dá sa to....
  3. poco

    206 - vymena spojkoveho lanka

    Vlani som to menil a tiež som sa trápil. Odporúčam metrovú rúrku, koniec sploštiť aby sa nešmýkala. Podložiť o prevodovku špalík a pomocník zapáči o páku. Ty lanko z tej drážky vytiahneš.
  4. Ahoj, prosím o info k Peugeot 206 VIN: VF32A8HZF44376375 ďakujem.
  5. Vlasta71: tu je schéma zapojenia tých relátok... 206-vetrák motora.pdf
  6. Ventilátor sahary spínajú dve zelené 35A relé. Sú umiestnené na sahare. Treba vytiahnúť plastové kolíčky a dať dole plastový kryt na ktorom sú umiestnené. Vrchné relé je klíma, spodné spína pri asi 98 stupňoch ventilátor chladenia motora. Takmer vždy sú od soli a vlhkosti vyhnité kontakty relé. Na spodku sahary je ešte predradný odpor (vinutý z odpor. drôtu).
  7. Dnes rano som mal ten isty problem, zamrzala nafta, motor zhasal a svietila kontrolka motora. Zrejme je to nizky tlak nafty sposobeny parafinom. Vymenil som filter a po odvzdusneni kontrolka zhasla.
×
×
  • Vytvořit...