Přejít na obsah

SALLY89

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    2003

Profilové informace

  • Město
    MB
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

SALLY89's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. no on není stržený šroub ale hlava šroubu je vyžvejklá ta hvězdička
  2. Zdravím mám problém mám strhlý šroub na vypouštění oleje protože při poslední výměnně mi ho tak dorvali že to ani hezký není, chtěl jsem se zeptat zda je možné tento šroub obednat v peugeotu nový.Předem díky za odpovědi.
  3. Absolvoval jsem vyndání FAPU v Bystřici nad Pernštejnem a mohu jen doporučit.Precizní a kvalitně odvedená práce chlapy tomu dost rozumí nechal jsem si to u nich i Chipnout Peugeot 406 Coupe 2.2HDI takže kdo má FAP tak doporučuji vykuchat chlapy jsou fakt odborníci trochu jsem se bál, že ty peníze za to budou vyhozený ale je to fakt znát auto jede jak z praku a klesla spotřeba chipem a vyndáním fapu o 1,5l.A je to napořád je to dobrá investice.
  4. SALLY89

    FAP Peugeot 406 COUPE 2.2 HDI

    Většinou ten antipolution naskočí na 5-tku při 110km/h a auto jezdilo 220km/h teď mám co dělat abych ho rozhoupal na 180/km/h ale o to mi nejde zvedla se i spotřeba tak o 2 litry na 100 jiné auto nechci jsem s ním nadmíru spokojen ale toto mě celkem znervozňuje.
  5. Dobrý den, Mám problém a potřeboval bych poradit od zasvěcených lidí. Mám 406-tku coupe 2.2HDI Asi na 162000km jsem nechal dilít additivum a v servisu jsme vyprali FAP arvou a vapkou bylo mi to tak doporučeno již delší dobu se mi za jízdy rozvěcí při konstantní rychlosti 110km/h antipolution fault a auto je bez výkonu a ještě se mi krátce po nastartování rozvítí diesel additive minimum level a přito additivum mi v Peugeotu doplnili slyšel jsem o nějaké restartu řídíví jednotky nebo vyřazení FAPU poradí mi někdo co s tím aby jsem se zbavil těchto potíží.Děkuji předem za rady.
×
×
  • Vytvořit...